A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
engem azért érdekelne még mindig ez a klános dolog.Szeretnék fejlődni Brigadier Generalig. Pokerarc te látom benne vagy a dolgokban. Nem tudsz nekem vmit ajánlani?
kéne hozzá serial!!aki tud az segítsen!!jah és az a punkbuster az mi??ha kell hozzá honnan tudom leszedni??
Ejnye-bejnye! Nem szabad warezolni.
Mellesleg a seriallal nem sokra mész mert attól még a friss szervereken nem tudsz játszani. Ha tudod még szerkeszd meg szépen az előző hozzászólásod és akkor nem esik bántódásod.
Figyeljetek itt a Battlefieldben nem olyan egyszerű klánt alapitani! Vagyis a klánt alapitani egyszerű, de szerintem egy klánnak szerepelnie kéne pl clanbase-ban ahol egy fikarcnyi esélyünk se lenne! Például Flatline már a Seniors-ban van, Darths már nem igazán játszik, kismajom Magyarország legjobb klánjában van (a HTW-ben), én meg mindjárt elmegyek az MKO-ba. Egyébként Bizzer, te gyakorlatilag ezen a héten kezdted a Battlefieldezést, ést máris klánt akarsz alapitani? azért gondolkozz már egy kicsit! Ez a játék tavaly októberben jelent meg, te meg most kezdted... gondolod hogy másonak nem merült fel ez, hogy nosza alapitsunk eg klánt? Ráadásul nem olyanoknak merült fel már, akik most kezdték! Nézd meg First-Kinget, azért ő nem most kezdte a játékot, ráadásul iszonyatosan profi, ő azért más tészta! (ő alapitotta a HTW-t) Ha klánt szeretnétek, tudom ajánlani hogy fejlődjetek mondjuk Brigadier General szintig (én is ezt teszem éppen, vagyis tenném ha menne a battlefield), akkor kérjétek meg vmelyik leadert hogy vegyen föl, és ha úgy itélik meg, akkor lehet hogy fölvesznek, és nem is akárhogy fogtok teljesiteni akkorra, mire elmentek arra a szintre!
Remélem nem veszitek sértésnek, de szerintem sokkal jobb érzés lesz majd amikor igazi profiiként menetk egy kánban, mint most amikor valószinűleg nem sok esélyetek lenne a nagyobb klánok ellen.
Igen ez MSNJa és ez a soldier neve isEz mindenhol a nickem...Anno a gamespy adta.És megtetszett.Na akkor akit érdekel az jöjjön és szóljon azt akkor...
Jó végül megoldódott.Megnéztem a northon tűzfalát.Ott nemvolt engedélyezve(?)Nemtom.Elindult most fut.Na akkor aki akar clant az itt keressen:bizzerburger@hotmail.com
Huh én a helyedben letölteném a legfrissebb pb-t csak az nem jut eszembe,hogy honnal lehet letölteniPróbáld megtalálni a googleval vagy vmi az oldalát és töltsd le.Sajna csak ennyit tudok segiteni
hát a shotgunhoz csak annyit hogy probálj fejre /vállra /lábra célozni 1 shot=1 kill
mert ha apáncélját lövöd akkor (és 100 hp-ja van)2 shot kell és arra nincs mindig idő .
ja ás még az ayo benne,hogy nem kell megállni mielőtt lősz hanem futás kőzben is irthatsz.
ja és nézd a pingedet mert ha nagy(kb100-130) akkor kicsit előbbre kell gondolkodni mint az ellen(pl meglátjátok egymást akkor mondjuk sejted hogy le fog feküdni akkor lősz egyet a lábára és akkor pont belefekszik.)
Kismajom:Köszi a tippetEddig mindig a mellkasra céloztam
Fiúk nagy a bajom.Játszani akarok belépek egy online serverbe majd befagy a játék és visszadob a szerverválasztóhoz ezzel punkbuster.ENnyi.Nemmagas a ping...Nemértem.Semmi hibaüzenet.
hát a shotgunhoz csak annyit hogy probálj fejre /vállra /lábra célozni 1 shot=1 kill
mert ha apáncélját lövöd akkor (és 100 hp-ja van)2 shot kell és arra nincs mindig idő .
ja ás még az ayo benne,hogy nem kell megállni mielőtt lősz hanem futás kőzben is irthatsz.
ja és nézd a pingedet mert ha nagy(kb100-130) akkor kicsit előbbre kell gondolkodni mint az ellen(pl meglátjátok egymást akkor mondjuk sejted hogy le fog feküdni akkor lősz egyet a lábára és akkor pont belefekszik.)
Fiúk most komolyan nemakarunk egy clant alapítani?isaking vagy valaki lehetne a leader...Lehetne teamspeak...JólenneMindenkinek meglenne akiskasztja...Lenne pár medic,support,meg recon,Meg egy enginere is lenne a csapatnak.Szép alakzatba csapatmunkával mennénk előre...Jólenne
Én nem szoktam magam föláldozni.INkább futás közben élesztek.Pl Cerbere Landingon ha az úton lelőnek valakit oda vissza rohangálok az út két széle között és élesztgetek.
Supportban nekem a Shotgun tetszik bvaromira csak nem tudom még használni rendesen sajnaValakinek van hozzá valamilyen tippje?Pl kisebb trükkök?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.