A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
OFF: kamikaze ki a f*szt érdekel, hogy milyen statod lett a COD UOban? Ha nem vetted volna észre ez egy Bf 2142 topic, és nem egy CODos topic. Szerintem állíts magadon, mert már egyszer szóltam a modinak!
Kamikaze, egy baráti jó tanács: A nagybetű a mondat elején, a vesszők a mondatban és a pont a mondat végén nélkülözhetetlenek. Ezek nélkül elég nehéz értelmezni egy szöveget...
Csak barátilag tanácsolom, mielőtt valaki kevésbé szelíd hangnemben mondja el neked ugyanezt...
na yo nekem most lett elég ebbol a játékbol. Ha supportal megyek kb van 50/5 K/D-m akkor a legbénább gyerek fojamatosan kick vote-okakat csinál.Ha beállok commandernek a sajátcsapatombol kb. fele squad leader emgem multynizik és ha kiadok ordert akkor azért se csinálja meg+néha le is TK-znak.HA beallok snipernak akkoor ha a legsz@rabb gyerek lelő akkor már egyből kapom a noOb-ot.
Szal inkább hagyom a francba és megyek élni.
Thx a tippeket(ez a buddy-s eszembe se jutott).Sajna lehet,hogy ma már nem lesz meg mert megyünk este nyaralni 1 hétre
Szerk:Rájöttem valamire.A bf-es dvd-t csak akkor kell berakni,amikor indítod a játékot aztán ha már elindult megy dvd nélkül is.Mosttmár dvd nélkül fogok játszani
off:srácok jövök dicsekedni. köszi az eddigi segítségeteket Felvettek az MKO klánba
mura inquisitor: most nekemis az a badge van a napirenden, in a rund:15 heal points.Nem egyszerű összeszedni. Ilyenkor mindig meg kell kérni egy kedves buddyt, hogy menjetek együtt és ha sebződik, akkor mi healeljük őt és nem ő saját magát
probáld 64-es camp szerveren (mondjuk Battleforce ranked) és yo ez a modszer .nekem kb 3 honap kellett hogy osszejöjjön.(mondjuk azért mer mindig Supportal vagyok )
Kellene help!15 healing score-t kell összegyűjtenem egy menetbe és megvan a Medic Service Badge Gold.Na ahhoz kellene tipp,hogy gyűtsem össze.Pls pár ötletet.Régebben záporoztak a pontok de akkor még nem kellettek.Most az a taktikám,hogy megyek a többiekkel de nem fegyverrel rohanok hanem a medical hubbal meg ha megállnak lerakom és jön is a pont de még se jön össze a menet végéig.Nem tudtok olyan szervert ahol nem 200 hanem mondjuk 400-500-600-700 a csapatok induló pontja?Vaaagy még azt is lehetne,hogy felmennétek egy szerverre és sebeznétek egymást,hogy gyógyithassak
engem azért érdekelne még mindig ez a klános dolog.Szeretnék fejlődni Brigadier Generalig. Pokerarc te látom benne vagy a dolgokban. Nem tudsz nekem vmit ajánlani?
Hogy mit ajánlok? Hát... nézzük csak... Mindenképpen gyakoroljatok Commanderként egy picit (vagy nem olyan picit ) Lehetőleg Conqesten nyomjátok, főleg Camp Gibraltar az ajánlott. Walkert is tanuljátok meg közepes szinten legalább, mert nagyon jó statokat lehet produkálni! Ha egyszerűbben szerettek játszani, akkor én az Assault kaszt mihamarabbi teljes kifejlesztését ajánlanám. Voss L-AR-rel gyakoroljatok, mert szerintem jó fegyver, illetve ha jobban szeretitek a PAC-ot, akkor Kyrlovval is ajánlok némi praktizálást. A másik jó választás lehet snipernek lenni, bár ehez nagyobb akarat kell, mert korántsem egyszerű. Én a Zellert ajánlom, mert bár csak 3 golyó van a tárban, de messzebb lehet zoomolni vele, mint az alap sniperekkel, és mivel 90-et sebez, még akkor is nagy az esélye, hogy a célszemély megdöglend, ha nem sikerül fejest adni. Snipernek legjobbb gyakorlási terep ismét Camp gibraltar, annak is a Harbor és a Toll Station közötti része. Sniperként lehet terrorista módszereket is alkalmazni (RDX DemoPak), bár akkor nagyon fognak utálni. Egy kicsit azért más mapokon/más játékmódban is ajánlott játszani, Cerbere Landingot, illetve Suez Canal Titant ajánlom.
Remélem segítettem nektek valamennyit
ui.uportban a Clark-15B shotgun is jó választás lehet, de erről kismajom többet tud.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.