A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Én nekem is a demóban tetszett meg a játék. És nem tud valaki valamit egy esetleges új patch-ről?( remélem jól írom ) Ha igen pls írjon mert már nagyon nem szimpi ez a 1,40 Beta, de újra telepíteni nem akarom a sok macera meg a Northern Strike miatt.
OFF:Visszaolvasva látom kamikae a fórum legrosszabb helyesírója.Anno énvoltam azÉs ez komoly
On:Én megvárom az új gépet mert ezen nemlehet játszani úgy akad valamiért
Akadozik ?? Az én gépem sokkal gyengébb mégis szépen megy medium-on. Van jó kis videokártyád, elég memóriád (legalábis asszem, kicsit érdekes, a lapod szerint most öt különböző memória van a gépedben: 2×256, 1×512, 2×1024?) Bár mindegy elvileg 1GB is elég bár a kettő jobb(nah micsoda megállapítás )Vedd le például az élsimítást, az sokat segíthet és nem kell túl sok kompromisszumot kötnöd szép marad anélkül is.
kis off: az mko klán meg feltolhatja magának a kolbászát, a bunkó leaderükkel együtt . Történt ügyanis, hogy megszálltak hatan egy publik szervert (nem is a kláné, gondolom nincs is nekik) aztán betévdtem én is és rögtön a leader el kezdett kick vote-olni mindenkire aki nem a klánból van, vagyis engem. Persze a "sikerült" nekik . Most ok, hogy gyakorolni akarnak, de azt ne mások szerverén úgy, mintha az övék lenne. Csináljanak maguknak hamachin keresztül, vagy akárhogy, de a tirpák viselkedést nem fogja semmilyen másik klán se tűrni, gondolom a meccseken is rohadt etikusan játszhatnak .
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.