A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Csak annyi a baj a timeless szerókkal hogy ha nem lámulsz akkor lehetetlen normálisan játszani. Teszem az egy tankban esélyed sincsen, mert titánból mind a 6 ágyú elkezd lőni rád (ők egész menet alatt a titánágyúkban kempelnek), mindegyik torony tetején egy sniper, rdx kocsik száguldoznak mindenhol, titánra fölmész 12 rdx és 6 apm fogad a folyosó elején... mindössze ennyi
Hát igen a Titánba nehéz bejutni. De nem lehetetlen valaki feláldoza magát és az összes rdxet berobbantják a barmok aztán jobbik esetben sikerül bemenni.
Csak annyi a baj a timeless szerókkal hogy ha nem lámulsz akkor lehetetlen normálisan játszani. Teszem az egy tankban esélyed sincsen, mert titánból mind a 6 ágyú elkezd lőni rád (ők egész menet alatt a titánágyúkban kempelnek), mindegyik torony tetején egy sniper, rdx kocsik száguldoznak mindenhol, titánra fölmész 12 rdx és 6 apm fogad a folyosó elején... mindössze ennyi
Commander03 írta: Timeless Tampa ezen mindig sokan vannak és kedvenc mapom is
TIMELESS????????
Te hogy bírsz játszani azon?
Miért szaggat nálad vagy mi? Ott könnyű pontot szerezni egyébként. A gáztárólók tetejére fellövetem magam az APC-vel és ott osztom az áldást Medic alappuskájával
Nekem GabenHUN01
Nincs mit irj ha van vmi biztos tudunk segiteni Nekem csak az a franya Explosive Gallantry Badge osszejohetne mar Telleg szokott eggyaltalan vki HUN szerveren nyomulni, mert szinte mindig ures csak 1-2 haver szokott rajta lenni??
A PTDs szerón kívül igazából nincs rendes magyar szerver és kben sem érdemes rájuk felmenni, mert full lámák (tisztelet a kivételnek). Gondolok pl az rdx-kisautó párosításra...
Nincs mit irj ha van vmi biztos tudunk segiteni Nekem csak az a franya Explosive Gallantry Badge osszejohetne mar Telleg szokott eggyaltalan vki HUN szerveren nyomulni, mert szinte mindig ures csak 1-2 haver szokott rajta lenni??
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.