A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Asszem a 79. magyar vagyok a játékban a világranglistán Azóta játszok vele mióta megjelent csak az elején nagyon sz**akodott egyfolytában kilépett a játékból mintha ALT+F4 nyomtam volna de egyszer eggyik pillanatról a másikra megjavult(egy év kellett hozzá) most meg el se akar indulni ezt nem értem mért csak fekete képernyő majd kilép az asztalra (pedig már nagyon bele jöttem főleg a repülésbe abba szinte verhetetlen vagyok(egy fél évig csak azt gyakoroltam )
Üdv!
Szülinapom alkalmával a megkaptam a Battlefield 2142-t! Nagyon megörültem neki mert nem is gondoltam, hogy ezt kapom a bátyámtól. Na szóval ha akartok fölvehettek barátok közé a játékban, hogy mi magyarok együtt nyomuljunk a külföldi felebarátaink ellen! A nevem; Agrav.
Szia,örülök hogy te is a jövő katonája lettél Mennyire vagy jártas BF-ekben?
Üdv!
Szülinapom alkalmával a megkaptam a Battlefield 2142-t! Nagyon megörültem neki mert nem is gondoltam, hogy ezt kapom a bátyámtól. Na szóval ha akartok fölvehettek barátok közé a játékban, hogy mi magyarok együtt nyomuljunk a külföldi felebarátaink ellen! A nevem; Agrav.
Olyan embert keresek aki jönne velem játszani ebben a játékban ha van jelentkező vagy egyébként is minden nap játszik akkor itt az msn címem domigery@gmailcom vegyen fel és beszéljük meg , mert szeretnék jó szerón és jó pályán nyomni
Most nekem kivételes alkalom van mert beteg vagyok,de egyébként hétvégenként ha marad időm,akkor nyomom....De most először megvárom a válaszod
Egyébként meg már fel vagy véve
Olyan embert keresek aki jönne velem játszani ebben a játékban ha van jelentkező vagy egyébként is minden nap játszik akkor itt az msn címem domigery@gmailcom vegyen fel és beszéljük meg , mert szeretnék jó szerón és jó pályán nyomni
sziasztok lenne 1 kis gondom:amikor elindítom a játékot akkor nem enged a multiba mer nen érzékeli a netet.ez haggyán de még a szinglibe se enged be help meeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.