A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
mert ha 32v32 van, akkor nagyobb annak az esélye, hogy leszed egy sniper és ott gyorsabban fogynak a pontok a sok ember miatt->és nincsen időm 20 kill-re
most nem voltatok nagyon kedvesek velem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elindítom a game-t->multi->kiválasztok egy szervert amin voltak vagy 5-en->camp giblartal->csak MKO-sok voltak-> és kikickeltek vagy megkéseltek, és ez nem volt szép pedig írtam is hogy ne öljenek meg (vagy valami hasonlót)
te tökéletes vagy regizni kell és fontos h legyen mikrofonod majd le kell töltened a TSt mert ott szoktunk beszélni de készül az új oldal én már láttam nagyon jó a többit Typhoon elmagyaráza
Hello.Engem is kidob a punkbuster!A hibaüzenetB IMPORTANT:GLOBAL PunkBuster GUID BAN 8a02f1f0.
PLS HELP!
Nekem is voltak hasonló problémáim annó, de írtam az EA supportnak a megfelelő oldalon, akik készséggel válaszoltak és együtt kiderítettük a problémát! Úgyhogy nyugodtan írjatok ti is a support.ea.com oldalon ha valami gáz van!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.