A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Nem tudjátok kinek a nick-e a vadasmartas (jó név )? Csak felvett buddy-ra és nem tudom kicsoda.
Gergő neked meg grat, látom a késsel nagy mester vagy, de kerüld a Baur-om/Voss-om célkeresztjét .
Sőt biztos. Nekem ASUS 7950GT +2 Gb ram van és simán vinné...(de nemszeretem az árnyékokat )
SOS
Skacok segítsetek, Eredeti BF 2-m van telepítve és fene se tudja miért de nem tudom patchelni .. letöltöttem, feltelepítem de még mindig a régi verziót jelzi a program?! Kérlek ha valakinek van ötlete írja meg privibe!
Ha supportal közelharcot akarsz készítsd be a shotgunt.Azzal lehet aprytani csak a lőszerre figyelni kell mert hamar elfogy(mint a Bianchi-é).
Miért?: Azért mert mákod van
#110318 :: Vader nagyur (2007. augusztus. 24. 10:13)
Tényleg érdekes, hogy lopikának megy net nélkül a BF 2142.
Miért lenne érdekes? Ha nincs neted a program rájön és csak sima offline felhasználót hoz létre. De net nélkül ne vegyétek meg a játékot, mert ez egy online fps, a másokkal való játék adja meg a hangulatát. A single csak dísznek van benne, pl. már eleve kevesebb pálya van és azok is csak 16-os méretben (gyk. a legkisebbek).
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.