A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Sorry a flodért ,de a 2-vel is ,hogy át karnak palizni. Alap + kieg együtt 4 ezer forint, ha viszont nekünk kell a két kicsit kiegészítő már 12 ezret kéne kipengetni ami eszeveszett sok tekintve ,hogy ezeknek nagyon minimális a tartalmuk.
Na igen elég szivás(enyhe fogalom)az EA árképzése......
Tanulhatnának az Ubisofttól,mostanában nagyon pénztárca barátok.
Sorry a flodért ,de a 2-vel is ,hogy át karnak palizni. Alap + kieg együtt 4 ezer forint, ha viszont nekünk kell a két kicsit kiegészítő már 12 ezret kéne kipengetni ami eszeveszett sok tekintve ,hogy ezeknek nagyon minimális a tartalmuk.
Nekem az a probláémám hogy a Deluxe Edition(digitális változat) van meg de a Northen Strike kiegészítő nem működik!
Ha aktiválni akarom akkor System Error! Mit tegyek?
EA-style...EA-éknél ez természetes...undorító cég...akár a Sony...ilyen tipikus fizetős-pénzmániás cég...(Rózsaszín-T is hogy ne csak a játékvilágból említsek)...ezek a cégek mindent ismernek, csak a tisztességet és a becsületet nem...
Hát igen,de mit lehet tenni...én speciel reménykedek,hogy elő tudok fizetni.
Igen elég nagy szemétség csak azért 12 ezerért árulni mert egy kis kieg hozzá van csomagolva. Akkor már elő fizetek a gurura így olcsóbban lesz meg és még lapot is kapok
EA-style...EA-éknél ez természetes...undorító cég...akár a Sony...ilyen tipikus fizetős-pénzmániás cég...(Rózsaszín-T is hogy ne csak a játékvilágból említsek)...ezek a cégek mindent ismernek, csak a tisztességet és a becsületet nem...
Igen elég nagy szemétség csak azért 12 ezerért árulni mert egy kis kieg hozzá van csomagolva. Akkor már elő fizetek a gurura így olcsóbban lesz meg és még lapot is kapok
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.