Akkor ez a baj. Ha nem eredeti a játék akkor nem fog menni. Most kb. egy félórán belül biztos bannolnii fognak ezért.
De amúgy ha annyira akarsz ezzel játszani akkor ajánlom neked EZT a pack-ot.
Szerintem meg akkor már vegyen BC2-t,az ugyan 10k,de a multija nagyon ott van.
Sziasztok! BF2 multit nem tudok játszani : folyamatosan hálózati profilt kér,pedig már van... Gamespy regi is van, de mégse megy...
Belépnék a multiba és újra kéri a hálózatit....
Nem eredeti a játék,patch rajta,mit tegyek??
Köszi!
konci írta:
Nem eredeti a játék
Akkor ez a baj. Ha nem eredeti a játék akkor nem fog menni. Most kb. egy félórán belül biztos bannolnii fognak ezért.
De amúgy ha annyira akarsz ezzel játszani akkor ajánlom neked EZT a pack-ot.
Sziasztok! BF2 multit nem tudok játszani : folyamatosan hálózati profilt kér,pedig már van... Gamespy regi is van, de mégse megy...
Belépnék a multiba és újra kéri a hálózatit....
Nem eredeti a játék,patch rajta,mit tegyek??
Hogy kell elérni ,hogy a BF2 megtartsa a statisztikám? Mert a BFHQ semmit nem lát ,mintha teljesen steril lenne a játék. (Minden le van nullázva, a rangom is többek között.) Ugyanakkor a játék közben látszódik a rang jelzésemen ,hogy nem most kezdtem és szintet is tudok lépni ,viszont ha kilépek akkor elfelejti.
Hali!
A Battlefield 2 CC van meg nekem de lenne egy kis gondom.
Az alapjátékon játszok csak mert a kiegcsomagok nem jók.
A Special Forcenál hibát írki amikor elindítom,az accountot meg nem tom hogy kell aktiválni.
Felmentem a kézikönyben megjelölt oldalra ott regeltem,de semmi.Vagy talán az Euro Force és az Armored Fury csak Multiba játszható?
Általában magyar szervereken találsz. De én már egy csomószor találkoztam külföldi szervereken is. A kieg-el is játszanak biztos, de én nem. Nekem vhogy nem tetszik.
Adna nekem valaki egy zombi szerveres IP címet? Előre is köszönöm.
Cső all nemrég vettem meg a Complete Collectionos változatot....valaki tudna informálni arról hogy hol játszik sok magyar
illetve hogy a kiegészítőkkel játszanak e magyarok?
Általában magyar szervereken találsz. De én már egy csomószor találkoztam külföldi szervereken is. A kieg-el is játszanak biztos, de én nem. Nekem vhogy nem tetszik.
Cső all nemrég vettem meg a Complete Collectionos változatot....valaki tudna informálni arról hogy hol játszik sok magyar
illetve hogy a kiegészítőkkel játszanak e magyarok?
Hello kösz a segítséget tényleg csak a patch volt lassú. Most adódott még egy gondom. Felmegyek multira, néhány percig fel is enged, mad vmi punkbuster kidob. Tudjátok miért? help
Azért mert frissíteni kell a PunkBuster-t. Töltsd le EZT és frissítsd!
Hello kösz a segítséget tényleg csak a patch volt lassú. Most adódott még egy gondom. Felmegyek multira, néhány percig fel is enged, mad vmi punkbuster kidob. Tudjátok miért? help
Hát először megpróbálhatod amit insanity leírt, de ha mégse lenne jó akkor csináld ezt(bár ez se biztos). Na szóval ha a Complete Collection-t vetted meg akkor nem szabad belepiszkálni a telepítésbe, mert lehet h úgy tűnik h nem csinál semmit már vagy 5 perce, de nehogy ezt hidd a háttérben dolgozik. Hagyjad hadd dolgozzon. Ha nem ez a probléma akkor nem tok segíteni. A driver frissítést én is ajánlom.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Most vettem meg nemrég a bf2-t a gépemen simán futnia kéne, de sajna nem megy
Megnyitom a gamet aztán feketeképernyő jelenik meg, egy pillanatra megjelenik a játék kurzorja és kidob asztalra. Nemtom mit kell csinálni a cdn talátam patchet de vmiért nem engedi felrakni. Több telepítés után már tippem sincs mit tok csinálni. S.O.S privátba is válaszolhattok remélem vki segít. Előre is kösz.
Tedd fel a legújabb ATI drivert (ati.amd.com) először is. Azután rakd fel a játékhoz az 1.41-es majd az 1.50-es javítást (google-ben megleled). Esetleg egy DirectX9 frissítés sem árthat (microsoft.com). Ha ezután sem megy akkor valami komolyabb probléma lehet az oprendszerrel.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Most vettem meg nemrég a bf2-t a gépemen simán futnia kéne, de sajna nem megy
Megnyitom a gamet aztán feketeképernyő jelenik meg, egy pillanatra megjelenik a játék kurzorja és kidob asztalra. Nemtom mit kell csinálni a cdn talátam patchet de vmiért nem engedi felrakni. Több telepítés után már tippem sincs mit tok csinálni. S.O.S privátba is válaszolhattok remélem vki segít. Előre is kösz.
Igen ha eredeti a game-ed,cd kulcsod es megcrack-eled akkor ugyan ugy tutsz online jatszani.De ez mind felesleges mert ha felrakod az 1.5-os patch-et akkor mar nemkell hozza a lemez,anelkul is megy.
Ja igen? Akkor jól van kössz. Am azt megkérdezhetem h neked mi a neved(mármint a játékban)? Az a gond h kevés a magyar szerver. Van egy pár de azok is tök üresek. Csak nagyon ritkán vannak teli.
Tud vki egy jó crack-et ami segítségével nem kell állandóan berakni a lemezt? Én úgy tudom h ez legális, mármint a crack.
Igen ha eredeti a game-ed,cd kulcsod es megcrack-eled akkor ugyan ugy tutsz online jatszani.De ez mind felesleges mert ha felrakod az 1.5-os patch-et akkor mar nemkell hozza a lemez,anelkul is megy.
Ahoz hogy felmennyen az 1.50-es, ahoz lekell szedni az 1.41-est is. Ez a ketto patch kotelezo az online jatekhoz.Meg meg sok problemat is megold.
Pfu tényleg az 1.41-es patch. Nem jutott eszembe nekem a Complete Collection van meg és az alapból felrakja az 1.41-et. Tényleg kell az a patch. Mégegszer is bocsi.
Ricco: Őszintén szólva nem tudom a választ a problémádra, de a patch-el kapcsolatban elég ezt letöltened. Nem kell ide az 1.40-es. Remélem h majd a probléma eltűnik. Addig is jó játékot minden BF fannak, meg amúgy is mindenkinek!
Ahoz hogy felmennyen az 1.50-es, ahoz lekell szedni az 1.41-est is. Ez a ketto patch kotelezo az online jatekhoz.Meg meg sok problemat is megold.
Hy!
A napokban felraktam a BF2-t, ami elég szokatlanul ment. Régen simán futott, de most gondok voltak. A telepítés simán megy meg minden, amikor játszok akkor nem tudom normálisan irányítani, mert későn reagál, vagy egyáltalán nem reagál. Ha az egeret mozgatom meg ha a billt nyomkodom. Egyik haveromat megkérdeztem és Ő azt javasolta, hogy rakjam fel az 1.40-es és az 1.50-es patchet. Az 1.50-est már leszedtem, most szedem az 1.40-eset. Az lenne a kérdésem, hogy ez a két patch elég, vagy szedjek le még előtte is valami (tehát valami korábbi patchet)?? És hogy ha leszedtem ezt is, aztán felraktam, akkor ez megoldja a problémát??? Vagy mást kéne csináljak?
Thx a választ.
Ricco: Őszintén szólva nem tudom a választ a problémádra, de a patch-el kapcsolatban elég ezt letöltened. Nem kell ide az 1.40-es. Remélem h majd a probléma eltűnik. Addig is jó játékot minden BF fannak, meg amúgy is mindenkinek!
A napokban felraktam a BF2-t, ami elég szokatlanul ment. Régen simán futott, de most gondok voltak. A telepítés simán megy meg minden, amikor játszok akkor nem tudom normálisan irányítani, mert későn reagál, vagy egyáltalán nem reagál. Ha az egeret mozgatom meg ha a billt nyomkodom. Egyik haveromat megkérdeztem és Ő azt javasolta, hogy rakjam fel az 1.40-es és az 1.50-es patchet. Az 1.50-est már leszedtem, most szedem az 1.40-eset. Az lenne a kérdésem, hogy ez a két patch elég, vagy szedjek le még előtte is valami (tehát valami korábbi patchet)?? És hogy ha leszedtem ezt is, aztán felraktam, akkor ez megoldja a problémát??? Vagy mást kéne csináljak?
Thx a választ.
knodros28 írta: 5 megabites,és ilyen 60-70-es ping jellemző a budapesti szerverekre.
(Tré-online)
Hát jólvan nektek pestieknek könnyű beszerezni a jó gyors de mégis ku*va olcsó netet(lásd digi net például). Én vidéki gyerek vok. Ide semmilyen jó netet nem lehet bekötni jó olcsóért.
Borsodi írta:
Hát jólvan nektek pestieknek könnyű beszerezni a jó gyors de mégis ku*va olcsó netet(lásd digi net például). Én vidéki gyerek vok. Ide semmilyen jó netet nem lehet bekötni jó olcsóért.
Osztom a véleményed. Egyetemi albérletben 30/20-as net van 3900-ért, otthon ugyanennyi pénzért egy instabil 1 megás kábelnet.
Rossz az interneted/a szerver ahol játszol.
Próbáld ki, hogy egy olyan pályán játszol ami üres, és akkor kiderül. Ha akkor is szaggat, akkor a neted rossz....
SnowMen írta:
Rossz az interneted/a szerver ahol játszol.
Próbáld ki, hogy egy olyan pályán játszol ami üres, és akkor kiderül. Ha akkor is szaggat, akkor a neted rossz....
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.