Valaki mondja már meg hogy lehet a helikoptert eredményesen vezetni, mert én nemtudom sehogysem. A vadászgépet bezzeg meg tök könnyű, de a helikopter nem akar menni, ha valakinek van jó tanács mondj el, kérem.
Amúgy az isaking által ajánlott kiadás tényleg jobban megéri mint a Delux Edition
Full Editiont én nem láttam sehol...
2142-t biztos, hogy kihagyom, nem szeretem a sci-fi témát
http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=33991
ééééééééés vuala
itt is van, na jó nem full a neve, csak akkor nem jutott az eszembe a neve
ez sokkal jobban megéri, mint a deluxe
Valaki játszik eredetivel, dedikált szerveren?
Érdekelne, hogy van-e még élet a szervereken, mert a gépfejlesztés örömére lehet, hogy meglepem magam egy Deluxe Edition-el (4 ezerért az alapjáték + Special Forces nagyon megérné).
Én még most is jáccok a 1942, vietnam és 2 -vel (sőt még most vittem végig a sima C&C-t).
Szt. csinálni kéne egy retro rovatott vagy má van?! My bf2142 profile
Én is játszok velük, mert egyszerűen megunhatatlanok!!!!!!!!!!!!
Én még most is jáccok a 1942, vietnam és 2 -vel (sőt még most vittem végig a sima C&C-t).
Szt. csinálni kéne egy retro rovatott vagy má van?! My bf2142 profile
lopika1, és háromszavas hozzászólásokon plusz géppityus szmájlin kívül amúgy van valami egyéb (bocsánat, de: értelmes) mondanivalód is a játékkal kapcsolatban? Köszi előre is!
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
OFF: Igen, ezt mondom én is. A "jövő" Battlefield-jének van eddig topic-ja, de se a 2-nek, se a Vietnam-nak, se a legendás 1942-nek nincs még. Tehát abszolút van potenciál ebben a topic-ban, s életképesnek tűnik. Tehát nem törlöm.
Viszont az indító hozzászólás lehetett volna kicsit "bővebb", kevésbé troll hangvételű .
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.