Ati X500 megy, nekem X300-am van. A jobb fegyvereket singliben nem lehet megszerezni, de a pyton vagy hasonló mappában van egy unlocks nevű, megnyitod és keresel egy olyan sort ahol zárójelben van egy pár nulla, na azokat írd át 1-esekre és írd felül. Ha jól csináltad megvannak az új fegyverek de az alapok szerintem jobbak.
sztetek a battlefield 2 elindul egy ijjjjjjjen gépen??????????? pentium 4, 512mb ram,meg 1 ati radeon9250 es 128 mb os videókari tudom nem vmi erős (ja meg 2.2 ghz) de azért remélem futni is fog egy közepes vagy minimum grafon válaszokat előre is köszz
Leszedtem ezt a 64 pályán 31 ellenfél van és csak két pályán müködik a FusHe Pass meg még nem tom melyik a másik (TV tornyos aszhem). Bemásolok mindent a Battlefild2 mappába meg a mods/bf2, de csak ez a két pálya müködik. Amit leszedtem abban pedig hat pálya van átalakítva de csak ez a kettő megy. Mi a baj? Mit csináltam rosszul?
Bocs a floodért, de már nem tudtam szerkeszteni.
TAB és manage. Ez még oké. De nem látom a budy listet. Hol van? Nem találom pedig kattintok én itt mindenre.
Most nem akarlak letörni, DE: -vagy a játék főkönyvtárjában meg kell valamit változtatni és máris megvan a 64-es pályák -vagy ezt a modot már kb. a megjelenéskor megcsinálták
Bocs, de nem villogni akartam vele, csak mondtam, hogy így sokkal kellemesebb, és amúgy csak utána jöttem rá hogy van ilyen mod. Most jut eszembe, amióta megvan a Swat 4 azóta nem is BF-eztem, most megyek bepótolni.
Köszi szépen! Te melyik szerveren szoktál játszani?
Mostanában már nem játszok multiban,régebben játszottam magyar ranked szervereken.De guruban is sok minden benne volt,meg kitapasztaltam.Most Single-t játszom,föleg helit és repcsit gyakorlok vezetni.
A következő lenne a problémám: letöltöttem a gamehez az 1.4-es patchet. Feltelepítettem. A játékon belül viszont még mindig v1.1-et jelez. Aztán letöltöttem az 1.41-et. Ezt is feltettem, de még mindig csak 1.1-et jelez ki. Mi lehet a probléma?
A játék természetesen eredeti.
Ezt nem nagyon tudom.Azt tudom,hogy volt az 1.02-es patch,ami az 1.01-esnek volt a javítása,és ott sem változott a verzió szám,mert nem írták át.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.