Nekem is az a kedvenc részem, megunhatatlan és annyi mod van hozzá mint a fene. Ezért bánom, hogy a BFBC2-nek ilyen single-je van, túl kötött, nincs olyan Battlefield expierence-sze, (meg nincsenek benne repülők ).
Off: a BC2, ami eredeti egyszerűen nem tud továbblépni egy másik pályarészre, tehát a snowblindnél meglövöm 2szer a helit, a 3.at már nem tudom neki beadni mert betölt újra a last chekponit-ra. Már újratettem, de nem segített, pls segítsen valaki
Komolyan? Annak nagyon örülnék. A CD Galaxis-on már tényleg előrendelhető. És ha előrendelhető akkor biztosan megfog jelenni.
OFF
Még sose rendeltem elő játékot sehonnan. Ilyenkor hogy kell fizetni? Gondolom akkor kell mikor megfog jelenni a játék és kihozzák hozzám. Ha ez nem így van akkor hogy?
Valaki nem tudja, hogy a battlefield 1943 meg fog-e jellenni egyaltalan pc-re?
Ha jól tudom az előbbi az igaz. És asszem a pc-s verzióban destruction 2.0 lesz.
Komolyan? Annak nagyon örülnék. A CD Galaxis-on már tényleg előrendelhető. És ha előrendelhető akkor biztosan megfog jelenni.
OFF
Még sose rendeltem elő játékot sehonnan. Ilyenkor hogy kell fizetni? Gondolom akkor kell mikor megfog jelenni a játék és kihozzák hozzám. Ha ez nem így van akkor hogy?
3000 forintért nem is rossz ajánlat. Bár csak multi, szóval nem lelkesedek annyira érte, főleg ha botok sincsenek. Kár, hogy csak szeptemberben jön. Egy demó jó lenne belőle.
''Mindösszesen három pályán (Wake Island, Guadalcanal és Iwo Jima) mérhetjük össze a tudásunkat a másik 23 játékossal, ahol tankokat, repülőgépeket és páncélozott harckocsikat is vezethetünk, de annak függvényében, hogy a játékosok milyen visszajelzéseket adnak, a jövőben új pályák, fegyverek és járművek is megjelenhetnek.'' tehát ez a 3 pálya nem végleges
A lebutított játékmenet nagyon megmaradt pár embernél . Eddig ami pár videóból látszik az annyi, hogy a parancsnoki lánc megszűnt. Nincs commander, meg squadok. A játék többi része nem változott. Viszont még mindig gyerekesnek tartom a designt .
Hát az, hogy nem ingyenes, azt kicsit szemétségnek érzem, mert szvsz nem nyújt annyit (felturbózott grafika = 3 pálya, lebutított játékmenet), hogy pénzt kérhessenek tőle (akkor már inkább a Heroes-ért kértek volna).
"Battlefield Heroes is a free cartoon-style shooter for the PC"
www.battlefield-heroes.com
insanity: sok ős BF2-estől halottam már hogy a gagyi a 2142, csak egyik se tudta megmagyarázni, hogy miért. Én azért játszottam többet vele, mert nálam ugyanaz az érzés megvolt mind a kettőnél viszont sokkal-sokkal normálisabb módon volt megoldva pár dolog és kiegyensúlyozottabban. Ezért érdekel, hogy szerinted miért gagyi. No offense, csak akinek nem tetszett az kb valami ilyesmi mondott: " Hát öö. tudod az sok öö.. jövős cucc.. öö... izé... meg nem is reális... öö tudod.
Ugyanaz a két játék, csak új fegyver modellek meg járművek. Inkább csak azért lehetne belekötni, hogy alig van változtatás benne.
A BF2 nálam is az etalon. A 2142 nagyon nem jött be, szerintem eszméletlen gagyi, az 1942 ma meg már kevés és rossz az irányítás szerintem (vagy csak elszoktam tőle). A BF2 viszont über Alles. Egyszerűen tökéletes. Olyan sokat még semmivel sem játszottam, pedig nem vagyok kezdő
Sajnos az 1943 ha tényleg igazak a hírek, akkor kevés lesz. A grafika nekem bejön, de a kevés kaszt, furcsa lőszermegoldások, visszatöltődő életerő, háát, ez nem az igazi. De pár órát biztos el lehet majd vele szórakozni.
A pályák száma miatt senki ne aggódjon, BF2-höz több pálya van neten mint amennyi prímszám létezik
Engem egyelőre még nem vettek meg. A videóban nem éreztem azt a hangulatot amiért a BF2 és 2142 bejött. Túl sterilnek tűnik a design, meg a karakterek is kicsit "gyerekesek" lettek. Persze nem egy Heroes szinten - van is egy olyan érzésem, hogy ha ingyenes, ha nem, én ezt kihagyom, pedig a TF2 tetszik.
Mindegy, úgyis játék közben, first person-ban kell hoznia azt amit elvárok. Demó pedig csak lesz, mert eddig minden BF-nek volt. A rombolható környezet meg... hát kíváncsi vagyok. A vidben csak fákat láttam kidőlni, de érdekes lesz, ha a pályákon szabályos kis erdőirtást lehet csinálni. A csipák szopni fognak XD.
Annyiban remélem hasonlítani fog a 2142-re, hogy kevés kaszt lesz, de te állítod be, hogy mit viszel magaddal, mert a kettőben szerintem felesleges volt nyolc karakterosztály, amiből a nagy része tényleg csak egy adott feladatra volt jó. A másik meg, hogy kevésbé legyen nyomasztó a légifölény: szintén a második részben zavart, hogy a légi járművek ellen, egy gyalog csak elbújni tudott, mert olyan erősek voltak, hogy csak egy másik heli, vagy repülő jelentett rájuk veszélyt. Az meg, hogy bújócskázzak a meccs felében nem nagyon jön be. Jó persze legyek én is repülővel, de aki játszott vele tudja, hogy milyen "tk-partik" voltak egy-egy repülőért vagy heliért. Ráadásul az utóbbihoz béna is voltam =P.
Wake Islandről meg csak annyit, hogy QRVÁRA UNOM. És nem is is jó map. SZVSZ.
Na ennyit erről. Ámen.
szerk.: majdnem kihagytam, a szerverkereső se legyen olyan tré, mint a BF2-ben. Így átgondolva a 2142-t át kéne nevezni valami ilyenre: Battlefield 2.6 With Giant Walkers And Flying Fortress From The Future Whiches Kick Your Ass To The Future
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.