Az előző héten két remek játékot adott ingyen az Epic: a The Last Stand: Aftermath és a TOEM is is megért egy misét. Ezen a héten csak egy ingyenjátékot kapunk, ami 2022-ben látta meg a napvilágot The Spirit and the Mouse címmel.

Történetünk egy francia kisvárosban kezdődik, ahol épp egy hatalmas vihar tombol. Itt ismerjük meg Lila-t, a kisegeret, aki szeret segíteni másokon. Egy elvesztett sál után kutatva villámcsapás éri, amit csodával határos módon túlél. De nem ez az egyetlen csoda ezen az éjszakán, ugyanis a baleset következtében belé költözik egy Lumion nevű őrző ereje!

Tesztünkben így írtunk róla anno:

"A sztori gördülékeny, a feladatok kellően változatosak, a párbeszédek sokszor igen humorosak, még gyűjtögetni való is szép számmal akad. A szereplők pedig mind-mind aranyosak és szerethetők, így kicsinek és nagyoknak is egyaránt kellemes délutáni program válhat belőle."

Ha felkeltette az érdeklődéseteket, a játék beszerzéséhez nincs más dolgotok, mint ellátogatni az Epic Store-os adatlapra, és az egérrel (értitek) rátenyerelni a "Get" gombra. Kellemes szórakozást!