Rég volt már, hogy a magazin DVD-mellékletén található videoteszteket viszontláthattátok a PGO-n. Pedig minden komolyabb játékot teszteltünk videó formájában is az elmúlt 6-7 szám során, ám egy ideje befagyott ezek feltöltése a weboldalra - egészen mostanáig. 16, azaz tizenhat teszt került fel, köztük olyan címekkel, mint a Call of Duty 4, UT3, Assassin's Creed, és még sorolhatnám.

Persze akik vásárolják a magazint, azoknak a fent leírtak teljesen érdektelenek, viszont ami ezután következik, az hű olvasóink számára is izgalomra adhat okot, hiszen a június 5-én megjelenő szám DVD-jére készített két videotesztemet úgyszintén feltöltöttük. Ezek az UEFA Euro 2008 és a nem túl bizalomgerjesztő ÜberSoldier 2 bemutatója, melyeket már tölthettek is villámgyors szervereinkről.

Videotesztek minden mennyiségbenVideotesztek minden mennyiségbenVideotesztek minden mennyiségben

De fokozzuk még a fokozhatatlant, ugyanis Deathevil kolléga sem pihent, és három videóval örvendeztette meg a nagyérdeműt, méghozzá az RTL Winter Sports 2008, a Full Spectrum Warrior: Ten Hammers, és a meglehetősen hosszú címmel rendelkező Mortimer Beckett and the Secrets of Spooky Manor játékok videotesztjeivel. Egyelőre ennyi, de Deathevil vágóasztalán is készülnek az újabb címek, és mi is hónapról hónapra jelentkezünk új anyagokkal.

Videotesztek minden mennyiségbenVideotesztek minden mennyiségbenVideotesztek minden mennyiségben