• Tom Cruise az április CinemaConon egy repülőről köszönt be a közönségnek
  • 2023. július 13-án debütál a M:I Leszámolás első, majd 2024-ben a második része

A mai akciósztárokat gyakran kritizálják amiért dublőrt fogadnak és nem maguk végzik az életveszélyes jeleneteket. Nem úgy Tom Cruise, aki hatvan évesen is épp olyan aktívan fut, repül vagy motorozik, mint fiatal korában. Az örökifjú színész karrierje a Top Gun nagysikerű második részével reneszánszát éli. A tervekben már szerepel egy űrben forgatott film is, a következő években pedig vászonra kerül a Mission: Impossible következő két epizódja.

Tom Cruise köszöntője

Mi is beszámoltunk róla áprilisban, hogy a CinemaCon közönsége bár vastapssal fogadta a Mavericket, a kémfilm következő epizódjának előzetesét túlzottan életszerűtlennek ítélte a kritika. Cruise nem volt ott az eseményen, de hogy még jobban csigázza az újságírókat, egy második világháborús Boeing-Stearman repülőn ülve-állva köszönt be a Mission: Impossible 8 forgatásáról.

Nemrég nyilvánossá tették a videót, amin egy másik gépben megjelenik Christopher McQuarrie rendező is, hogy emlékeztesse Cruise-t, a munka nem állhat meg, a benzin viszont fogy és az ideális fényviszonyok is tűnékenyek. Nektek hogy tetszik a veszélyes mutatvány? Várjátok már Ethan Hunt visszatérését? Írjátok meg kommentben!

MISSION: IMPOSSIBLE LESZÁMOLÁS 1-2. RÉSZ

A Christopher McQuarrie (rendező: Jack Reacher, forgatókönyv: Közönséges bűnözők) gondozásában készült filmek történetéről nem sokat árul el az első rész alább látható előzetese. Hősünk feltehetően egyedül marad igazságával a sok szálon és több helyszínen futó cselekmény során.

Tom Cruise mellett Pom Klementieff (Bosszúállók: Végtelen háború), Vanessa Kirby (Pieces of a Woman), Hayley Atwell (A Hangya), Rebecca Ferguson (Álom doktor, Dűne) és Simon Pegg (Haláli hullák hajnala) is feltűnik a két rész során. A tervek szerint 2023. július 13-án debütál az első, majd 2024-ben érkezik a második felvonás.