Insane

Guillermo del Toro a színpadon bemutatta nagy titokban készülő játékát, ám a címen és a 2013-ra kitűzött megjelenési dátumon kívül nem tudtunk még lényegi információt a Volition (Saints Row) berkeiben készülő játékról, így nem maradt más. csak az első trailer, ami viszont meglehetősen hátborzongató lett. Reméljük a játék is ilyen lesz.



Prototype 2

A sokak tetszését elnyerő Prototype 2012-ben PC-n, Xbox 360-on és PlayStation 3-on folytatódni fog, ám ezúttal nem az első részben megismert és alaposan feltápolt Alex Mercerrel kell mindent elpusztítanunk, ami csak az utunkba kerül, hanem egy új karakterrel kell a régi főhőst eltenni láb alól, de, hogy miért és pontosan milyen kapcsolat fűz minket a derék Mercerhez, azt egyelőre még sűrű homály fedi.



Resistance 3

Az Insomniac Games egy félig élőszereplős, félig pedig játékmenet-jelenetekből összeállított videóval jelentkezett, az eredmény pedig egy nagy hangulatbomba, ami miatt csak még nehezebb lesz kivárni a játék megjelenését, ami 2011 szeptember 6-án fog megtörténni.



Forza Motorsport 4

Az E3-on ugyan már láthattuk a népszerű versenyszéria legújabb, Kinect-támogatással kiegészített folytatását, ám egészen mostanáig kellett várnunk arra, hogy kiderüljön: 2011 őszén fog megjelenni a játék. Várjuk szeretettel.



SSX: Deadly Descents

Egy meglehetősen hosszú pihenő után folytatódik az SSX-széria a Deadly Descents alcímű legújabb résszel. A játékosok a folytatásban lehetőséget kapnak arra, hogy a világ leghíresebb és persze legveszélyesebb havas lejtőin száguldozzanak, ám nem csak móka és kacagás az extrém snowboardosok élete, a hegyszirteken ugyanis a többi deszkás mellett a kegyetlen, sőt akár gyilkos időjárással is meg kell küzdeni.



Uncharted 3: Drake's Deception

Az Uncharted 3 első, teljes egészében a játék motorjával készült videója amellett, hogy remekül fest és egy elsőosztályú akció-kalandot vázol fel előttünk, azt is elárulja, mikor fog megjelenni a modern Indiana Jones legújabb kalandja, ez a dátum pedig nem más, mint 2011 november elseje.



Mortal Kombat

Igazak voltak a pletykák, Kratos valóban csatlakozik a legújabb, a gyökereihez visszatérő, ultrabrutális Mortal Kombat harcosaihoz, szomorú hír azonban, hogy a kopasz és mindig dühös spártai csak PlayStation 3-on fog ringbe szállni.



Portal 2

A Valve is tiszteletét tette a Los Angeles-i rendezvényen, ám bizonyos szempontból a Portal 2 legújabb videója a leggyengébb a felhozatalból. Az animációval természetesen most sincs semmi baj, ahogy a karakterekkel sem, csak jobban örültünk volna játékmenet-jeleneteknek...



Deadliest Warrior: The Game

Hamarosan kibővül a tengerentúlon nagyon is népszerű ismeretterjesztő sorozat játékváltozata. A DLC-ben a rajongók által választott harcosok kaptak helyet, a nép pedig saolin papokat, zande harcosokat és indiai rádzsputokat akar látni a játékban.



Thor

Mint ahogy az sejthető volt, a Thor-film is megkapja a maga játékverzióját. Mi csak annyit kérünk, hogy ne legyen olyan rettenetes, mint a Vasember játékadaptációi, ám tekintve, hogy ezt is a SEGA készíti, semmi jóra nem számíthatunk.