A magyar Prior Games márciusban mutatta be nekünk az új projektjét, ami nem más, mint egy akció-RPG. A Verona a távoli jövőbe invitálja a játékosokat, és egyfajta kincsvadászokat, úgynevezett extractorokat alakíthatunk, akik a halálra ítélt Földről a távoli kolóniákra költözött gazdagok megrendeléseit teljesítik, értékes kincseket szállítva. A konfliktust az jelenti, hogy a Global Traffic Department (GTD, vagy más néven Chevron) ezen értékek legális kiemelését és az evakuációt tűzte ki céljául, miközben a túlélők minden áron egy űrhajóra akar szállni, és messze kerülni a Napba zuhanó égitestről. Ebbe csöppenünk hát bele, egy olyan történet formájában, amiben minden döntés hatással van a végkimenetelre. 

A Verona első évada öt, egyenként 45-60 perces epizódból áll majd, amelyekben különböző megbízásokat kell teljesítenünk. Ezek során változatos mini játékokat teljesíthetünk és fedezékalapú lövöldözésben is lesz részünk -- mindegyik epizódot többféleképpen teljesíthetünk, az évad végigjátszása így akár 10-15 órát is igénybe vehet. Íme a kampány videó:

A Prior Games 375 ezer dollárt szeretne összegyűjteni. Ha érdekel a projekt, akkor ezen az oldalon szállhatsz be te is. Még 29 nap van.