• Verona bejelentés
  • A Prior Games új játéka
  • 22. századi kincsvadászok lehetünk
  • A játék a „kegyetlenségről, a kapzsiságról és a szerelemről szól, arról, hogy próbálj ember maradni egy embertelen világban.”

A budapesti Prior Games legújabb játékában kincsvadászok lehetünk. A helyszín a Föld, pontosabban annak maradványai, a 22. században ugyanis bolygónk már csak egy kietlen, de kincsekben gazdag helyszín, ahol hőseink próbálnak szerencsét. A Verona című játékban az a feladatunk az, hogy minél több értéket szállítsunk a kolóniákra, hogy megszedjük magunkat, de nem ám csak az anyagi javak hajszolásáról szól majd a program, a készítők ugyanis a kultikus Firefly mellett a klasszikus Rómeó és Júlia történetéből is merítettek, így jó adag érzelmi töltetre is számíthatunk a színes karakterek között.

„Az értékek elszállítása kulcsfontosságú a Veronában -- a történetet nem csak az formálja, hogy milyen döntéseket hozol, és hogy milyen kapcsolatban vagy a csapattársaiddal, hanem az is, hogy mekkora zsákmánnyal térsz vissza. Itt nincs idegen fenyegetés, a főszereplőnek pedig nem kell megmentenie az univerzumot. Ez a történet a kegyetlenségről, a kapzsiságról és a szerelemről szól, arról, hogy próbálj ember maradni egy embertelen világban.” -- mondta Prior Games vezérigazgatója, Theodore Reiker.

Megjelenési dátum egyelőre még nincs, de már kaptunk egy kedvcsináló videót a játékhoz. Nézzétek!