• Véletlenül kikerült az HBO Maxre a Zack Snyder: Az Igazság Ligája
  • Már orvosolták a hibát
  • Világpremier március 18-án (Magyarországon az HBO GO-n)

Magyarországon a világpremierrel egyidőben debütál március 18-án a Zack Snyder: Az Igazság Ligája az HBO GO-n (a streamingszolgáltató összes e havi premierjét itt láthatjátok). Egy véletlen folytán azonban már ma elérhetővé vált az újravágott mű az HBO Maxen: a Tom és Jerry helyett nagyjából két órán keresztül a Snyder's Cut jelent meg. Ez ugyan mindössze fele a négy órás játékidőnek, de azért így is sokan belevághattak a filmbe.

A jövő héten bemutatkozó alkotásból eddig láthattunk egsteppenwolfos csatajelenetet, számtalan képet és már megérkezett a hivatalos magyar plakát is. Snyder hat részre osztotta filmjét, amiknek a címéből a cselekmény tartalmára is következtethetünk. A magyar szinkronhangok listáját itt olvashatjátok.

01225806254849332880x2160.jpg

A film szinopszisa: Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat, mert csak így válhatnak egyedülálló hősligává. Ám mire összeáll a csapat, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Flash, talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.