Már csak egyet kell aludni a közel 115 millió forint összdíjazású V4 Future Sports Fest 2021 CS:GO versenyének első magyar nemzeti selejtezőjéig. Még van lehetőségetek nevezni a tornára, ami több szempontból is megéri. 

  1. Játszhattok a legjobb magyar csapatok ellen
  2. Megküzdhettek a legjobb nemzetközi együttesekkel
  3. Ha jól teljesítetek, akkor a meghívott sztárok ellen mutathatjátok meg, hogy mire vagytok képesek
  4. Minél nagyobb szelet lehet a tiétek a 115 millió forintos tortából
  5. A magyar selejtezők végső győztese bejut a Blast Premier Fall Showdown zárt kvalifikációs körébe

NEVEZZ AZ ELSŐ MAGYAR V4FSF 2021 CS:GO SELEJTEZŐRE!

Már több magyar együttes regisztrált a holnapi kvalira, mindenképp érdemes odafigyelni a legnagyobb nevekre, mert akár közülük is kikerülhet a V4FSF 2021 végső győztese. A közvetítés augusztus 14-én 12:00-kor kezdődik, az első összecsapást 13:00-tól követhetitek élőben. A mérkőzéseket az esport1tv Twitch csatornán és az Esport1.hu oldalán is élőben nézhetitek, utóbbi választás a legjobb, ha szeretnétek E1 Pontokat gyűjteni.

c1g2.jpg

CSAPATOK ÉS JÁTÉKOSOK, AKIK MEGLEPETÉST OKOZHATNAK A V4FSF 2021 CS:GO MAGYAR NEMZETI SELEJTEZŐJÉN

Az utóbbi hetekben mindenki szánt egy kis időt a pihenésre, de a munka sem állhatott meg. A hazai CS:GO alakulatok sem tétlenkedtek, jópár csapatban történtek változások, amiket elsőként most, a V4FSF magyar nemzeti selejtezőjén láthattok majd először. 

TMP CS:GO Masters versenyén nagy meglepetést okozott például a THR, ahonnan daM a V4FSF versenyére már új csapattal készül. Hazai fronton blazeee és bmg csatlakozott hozzá, de MADMAX és LilJohnnyboi már nemzetközi vizekről érkeznek, így a TryOut most nemzetközi felállással próbálkozik majd, angol kommunikáció mellett persze.
Hasonló a helyzet az Illés Akadémia Spirit csapatánál is, ahol flasi, makszi és miluuu alkotja a magyar magot, de Gacho személyében egy lett játékossal erősödtek, Nominoa pedig a norvég közösségből érkezett erre a versenyre. Sok érdekes felállás és játékos veselkedik tehát neki a hétvégi selejtezőnek, akik ellen még akár te is szerverre léphetsz.

NEVEZZ A MÁSODIK MAGYAR V4FSF 2021 CS:GO SELEJTEZŐRE!

Ne hagyd ki a régió legnagyobb CS:GO versenyét, nevezz még ma! A V4FSF 2021-ről mindent megtalálsz a hivatalos oldalon.