A galéria elindítása után nem állt meg az élet, sőt... Újabb megoldandó feladatok vártak ránk, így most már minden szavazásnál - legyen az a letöltéseknél vagy a galériában - csillagok helyettesítik a számokat, ezáltal reméljük, sokkal kellemesebb e funkciók külcsínje. Viszont ami kevésbé örömteli, hogy a galériánál szinte egyáltalán nem használjátok ki a lehetőséget a képek értékelésére, pedig... Ha időtök engedi, értékelhetnétek a képeket, hogy tudjuk/tudjátok, mi az, ami tetszik, és mi nem.

]{redenc kolléga segítségével egy másik funkció is teljes átalakításra került: ezentúl a rendszer beleszámolja az összhozzászólásokba a hírekhez írt kommenteket is, tehát olyan, mintha a fórum valamelyik topikjába írtatok volna. Ezzel együtt a fórumban használt avatarok is megjelennek, no meg a rangok, illetve az esetleges büntipontok is...

Nemsokára elérhetővé válik számotokra a privát üzenetek funkció is, illetve hamarosan indulnak a szépségverseny pályázatok, amit majd a galériában találhattok meg - de természetesen mindenről tájékoztatunk Titeket! Kellemes barangolást a PC GURU Online oldalain!