Off Road Drive

Az 1C-Avalon berkeiben készülő -- 2008-ben leleplezett -- Off-Road Drive nem egy tipikus versenyjáték, melyben mindenféle odafigyelés nélkül kell eljutni a célba, hanem egy komoly szimulátor. A felállított akadályok sikeres -- és lehetőleg minél gyorsabb -- teljesítésének érdekében precízen szabályozni kell a gépünk beállításait a keréknyomástól kezdve a felfüggesztés keménységén át az autó súlyáig gyakorlatilag mindent, vagyis egy igazi tereprali élményben lesz részünk.

A fejlesztők azt ígérik, hogy az év végén PC-re és Xbox 360-ra megjelenő végleges játékban rengeteg változatos pálya kap majd helyet, ráadásul ezek bizonyos részei dinamikusan változnak, például egy mély árkot hagyhatunk az út sárral borított részén az ellenfelünk számára.

Off Road DriveOff Road DriveOff Road Drive

Death to Spies 3

A Death to Spies folytatásában ezúttal is az orosz kémelhárítás tagjaként tevékenykedünk, az időpont azonban az 1947 és 1991 közötti szakasz, vagyis a hidegháború, a főszereplőink pedig három ügynök (Strogov, Viktor és Olga), akikkel Amerikában, Kubában és Európában kell végrehajtanunk különböző küldetéseket, ráadásul mérnöki precizitással, a hiba ugyanis itt nem megengedett.

Akinek nem volna ismerős a széria tudnia kell, hogy a legkisebb részlet is fontos a küldetés sikere érdekében, például ha egy egyenruhát akarunk ellopni, akkor nem szabad lelőni a viselőjét, hiszen a gépi karakterek észrevehetik a vérfoltokat és riadót fújhatnak, ami a bevetésünk végét jeleni. Akinek tehát nem jött be Sam Fisher legújabb kalandja, az az idei év végén PC-n és Xbox 360-on megtapasztalhatja, milyen is igazi kémnek lenni.

Death to Spies 3Death to Spies 3Death to Spies 3

Men of War: Vietnam

Mint ahogy sok másik fejlesztő, úgy az 1C Company is szakított végre a második világháborúval, a Men of War-széria legújabb darabjában ugyanis a vietnami háborúban veszünk majd részt.

A fejlesztők célja, hogy a lehető legautentikusabb játékot készítsék el, így valódi helyszíneken korhű fegyverekkel megtörtént küldetéseket élhetünk majd át tíz pályán, melyeket részben az amerikai hadsereg különleges erői, részben pedig a vietkongokat támogató orosz csapatok szemszögéből élhetünk át.

Megjelenés: valamikor az év végén kizárólag PC-re.