Nemrég mi is hírt adtunk róla, hogy a bennfentes informátor, Jeff Sneider szerint a Sony kukázta az amúgy is csigalassúsággal készülő Pókverzum-franchise befejező darabját, a Spider-Man: Beyond the Spider-Verse című animációs filmet, mert a fejesek nem voltak vele megelégedve, cserébe viszont elég időt adtak a csapatnak arra, hogy valami igazán jót tegyenek le az asztalra. Sneider azt is elmondta, hogy ennek köszönhetően az alkotás legkorábban csak valamikor 2027-ben láthatja meg a napvilágot, tehát sokat kell még várnunk az elképesztően sikeres sorozat harmadik részére. Nos, a legfrissebb fejlemények szerint azért nem ennyire aggasztó a helyzet.

Időközben ugyanis két helyről érkezett cáfolat a Sneider által köszölt információkra. Egyfelől Chris Miller producer mondta azt, hogy „semmit sem dobtunk ki. A felvételek csodás ütemben érkeznek be”, másfelől Daniel Pemberton zeneszerző és megszólalt az ügyben: „Hát bárki elhiszi azt, hogy lehetséges, hogy az interneten olvasott dolgok között akad olyan, ami nem teljes mértékben pontos információ?

Szóval ezek szerint a Beyond the Spider-Verse körül minden a legnagyobb rendben van, ugyanakkor még így is könnyen előfordulhat, hogy a filmet csak három év múlva mutatják be.