• Egy rajongó kiszúrta, miért felejtették el Kevint a Reszkessetek, betörők!-ben
  • Az utazás előestéjén konyhai csetepaté támad, ami után Kevin apja takarít
  • A koszos törlőkendőkkel együtt véletlenül kidobja a kukába a főhős repjegyét is

Nem tesz bátor vállalást, aki a világ legsikeresebb karácsonyi filmjeinek nevezi a Reszkessetek, betörők! első két epizódját (a folytatásról és a remake-ről érdemesebb megfeledkezni). Mindmáig tökéletesen működik a komikus alapszituáció, és bár kicsit furcsállhatjuk, hogyan sikerült otthon felejteni Kevint, ezt a kérdést ritkán pedzegeti a közönség.

home-alone-featured.jpg(A kép forrása: Hashtag Chatter)

Most azonban közelebb kerültünk a megoldáshoz! Az utazás előestéjén támadt konyhai csetapaté során a kiömlött üdítőt Kevin apja törli fel, majd véletlenül a koszos zsebkendőkkel együtt kidobja a kukába Kevin jegyét. Csupán egy pillanat erejéig látható a szemetesben heverő okmány, egy szemfüles rajongó azonban kiszúrta és közölte a képet Twitteren.

reszibet.png
(A kép forrása: Lad Bible, jogok: 20th Century Fox)

„Már vagy 1 millió alkalommal láttam a Reszkessetek, betörők!-et, mégis ma tűnt fel először, hogy kidobják Kevin repjegyét a pizzás incidens során, és ezért nem veszik észre korábban, például a reptéren, hogy otthon hagyták a fiút” – közölte a posztot a Lad Bible. Pontosan fogalmazott a felhasználó, ugyanis a baleset ellenére magukkal vihették volna a főhőst. Pusztán arra kapunk a kép által magyarázatot, hogy a reptéren miért nem kereste senki Kevint. Ti kiszúrtátok már korábban a szemétben landoló repjegyet?