Tervezz PC Gurus pólót!

A PC Guru szerkesztőségében már régóta tervezzük, hogy készítünk egy hivatalos PC Gurus pólót, amit nem csak mi hordanánk, de bárki számára beszerezhető lenne a webshopunkon keresztül. A nagy tervezgetés közben jött az ötlet, hogy mi lenne, ha nem a saját ízlésünk szerint készítenénk grafikát a pólóra, hanem az olvasókra bíznánk ezt a feladatot.

Ezen gondolatmenet végén született meg a döntés: indítunk egy versenyt, amire bárki nevezhet a saját pályamunkájával, és a megmérettetés végén vagy a szerkesztőség tagjai választják ki a nyertest, vagy több szuper ötlet esetén az olvasókkal szavaztatjuk meg azt a grafikát, ami végül a hivatalos pólóra kerül.

» MIT LEHET NYERNI EZEN A VERSENYEN?


A nyertes természetesen nem csak azt a dicsőséget nyeri el, hogy az ő munkája lesz a PC Guru hivatalos pólóján, de e mellé kapni fog egy pólót is (a választott méretben), illetve az alábbi extra nyereményeket:

  • Egy éves PC Guru előfizetés
  • PC-s Mass Effect 3 játékszoftver
  • 2013-as PC Guru asztali naptár

» PONTOSAN MI IS A FELADAT?


Szeretnénk egy hivatalos PC Gurus pólót, fekete színben, aminek a mellkasi részén látható valamilyen grafika, benne a PC Guru logóval. Komoly megkötés nincs, tehát a végeredmény lehet bármilyen nonfiguratív grafika, esetleg játékos téma (Space Invaders, Minecraft, Mario stb.), a lényeg, hogy valamilyen módon kapcsolódjon a játékvilághoz, és szerepeljen benne a logónk (amit INNEN tölthetsz le többféle formátumban).

A legfontosabb tudnivalók:

  • a póló fekete lesz, tehát a dizájn ehhez igazodjon;
  • a grafikában mindenképpen szerepelnie kell a PC Guru logónak, de a keretek színét kedvetekre változtathatjátok, vagy akár el is hagyhatjátok a keretet;
  • a grafika a póló mellkasi részére fog kerülni, ezt vegyétek figyelembe;
  • a formátum tekintetében a vektoros grafikák lennének a legjobbak, de elfogadunk .psd és képfájlokat is, ez esetben azt kérjük, hogy a beküldött pályamunkák minimum 3000 pixel szélesek legyenek.

» SZERETNÉK NEVEZNI, MIT KELL TENNEM?


Először is INNEN töltsd le a grafikához elengedhetetlen PC Guru logót, aztán készíts egy olyan látványos pólódizájnt, amivel lenyűgözöd a PC Guru szerkesztőségét. Ha kész vagy, akkor a végeredményt (vagy egy linket, ahonnan le tudjuk tölteni)2013. január 31-ig küldd el nekünk a pcguru@pcguru.hu e-mail címre.

Nagyon bízunk benne, hogy sokatok fantáziáját megragadta ez a lehetőség, és drukkolunk minden egyes résztvevőnek. Amennyiben bármilyen kérdésetek adódik a versennyel vagy a tervezéssel kapcsolatban, úgy azokat várjuk a kommentek között!