Ha Önt is magával ragadta a dohány különleges aromája, a füstölés ezen módja, és a kivételes közösségbe tartozónak érzi magát, itt az ideje, hogy megtanuljon gondoskodni a szivarokról! Ahogy egyre több és több fajta szivart próbál ki, lesznek személyes kedvencei, illetve olyanok, amelyek beszerzését tervezi. És minél több szivart birtokol, annál égetőbbé válik azok szakszerű tárolása, egy minőségi humidor beszerzése.

A Humidorshop.hu szivartároló doboz kínálatában bizonyára megtalálja az igényeinek, ízlésének és pénztárcájának megfelelő modellt, amelyre a szivarjai életét bízhatja. Milyen szempontokat mérlegeljen a választásnál?

Egy elegáns és kifinomult életstílus

A szivarozás számtalan kelléket igényel annak érdekében, hogy a dohány aromáit teljes mértékben kiélvezhesse, illetve megadja a módját a füstölésnek. Már a szivarok beszerzése is egy izgalmas és alapvető tudást igénylő folyamat, de különösen akkor válik azzá, ha gyakorlatot szerezve újabb és újabb fajták megismerésére törekszik, vagy gyűjtemény kialakítását tervezi.

És míg a szivarok hazájában nincs szükség óvintézkedésekre, addig a mi éghajlatunkon gondoskodni kell róluk, optimális körülményeket kell teremteni számukra. Ez ideális hőmérsékletet és páratartalmat feltételez, ami hosszú távon humidorokkal, illetve az ezekben használt párásító rendszerekkel biztosítható. Milyen szempontokat mérlegeljen, ha a legjobbat akarja a szivarjai számára?

https-humidorshophu-2024-szeptember-cikk3.jpg

Megfelelő otthon a szivaroknak

A tökéletes minőség, a különleges aromák megőrzése érdekében 68-72% páratartalmat és kellemes hőmérsékletet kell teremteni a szivarok számára. Ezt nyújtják a humidorok, amelyek jellemzően spanyol cédrusfa belsővel készülnek, ugyanis ez a faanyag természetes módon képes szabályozni a páratartalmat. További előnye, hogy elősegíti a dohányok érési folyamatait, kellemes aromát kölcsönöz nekik, illetve távol tartja a dohányt károsító bogarakat. 

Annak érdekében, hogy a nedvességtartalom ideális legyen, a dobozokban párásító készüléket kell elhelyezni, illetve időről időre gondoskodni kell a megújításukról. 

A megfelelő körülményekhez járul még hozzá a tökéletes záródást biztosító zsanér és zárszerkezet, a precíz kialakítás.

Xikar – Egy megbízható márka

A Xikart azért alkotta meg az alapítója, hogy kifogástalan és minőségi kellékekkel szolgáljon a szivarosok számára. Erről tanúskodnak a dohányosok által nagyra értékelt szivarvágók, öngyújtók és a kiváló minőségű, a dohányrudak állagát és ízét megőrző humidorok. 

Ezekbe a Xikar különféle párásítókat kínál, melyek közül a 2 utas Boveda csomagok a szivarosok kedvelt kellékei, amelyek hatékonyan képesek biztosítani a szivarok biztonságát. 

Találja meg a legjobb megoldást szivarjai tárolásához, válasszon optimális nagyságú humidort az igényeinek megfelelő párásító rendszerrel!