A tökéletes ruha kiválasztásánál gondolj arra, hogy az esküvőt bent vagy kint tartják-e. Egy cuki kis midiruha tökéletes lehet egy beltéri, koktélparti stílusú fogadásra, de ha szellős helyen van a lagzi, akkor ez nem túl jó ötlet. Ilyen esetben okosabb az Abutik Női Ruha Webáruház molett ruhái közül egy nagyobb volumenű, hosszabb darabot választani, mivel ez segít megvédeni az időjárás viszontagságaitól. 

Hízelgő sziluett 

Nem számít, milyen ruhát szeretnél viselni, vagy milyen képet szeretnél mutatni magadról, ha egy olyan sziluettet vagy stílust választasz, amely nem hízelgő a testedre nézve, akkor nem leszel elégedett a végeredménnyel. Vedd számba a fizikai sajátosságaidat, és próbálj ki a különböző stílusú ruhákat, mielőtt kiválasztod a viselni kívánt darabot! 

abutikhu-2022-szeptember-linkmarketing-2.jpg

Továbbá érdemes olyan fazonokat keresned, amelyeket más eseményeken, vagy akár egy egyszerű szombat esti buliba is nyugodt szívvel tudsz viselni - kivéve, ha az esküvő rendkívül formális. Így feleannyiért megduplázhatod a ruhatáradat.

Piros midiruha

A romantikához fűződő ódaként a Cavaricci plus size, ujjatlan, v nyakkivágású, piros, tüllel ellátott alkalmi ruhája az elkövetkező években garantáltan az egyik leggyakrabban viselt daraboddá fog avanzsálni az esküvőkön. De nem csupán ilyen alkalmakra ideális. Csodás tulajdonságainak köszönhetően nyugodtan viselheted akár egy randevún is. 

Letisztultabb midiruha

Ha a kifinomultabb, de elegáns ruházat kedvelője vagy, akkor a Cavaricci plus size, rövid ujjú, a szoknya részén felül tüll réteggel ellátott alkalmi ruhája az ideális választás számodra egy esküvőre. 

Ez a darab ugyanis a dizájn részleteit tekintve minimalista, mégis van néhány finom konstrukciós elem, amelyek valódi nyertessé teszik. Mindenekelőtt a v-nyakkivágása, ami annyira hízelgő, a gumírozott derékrészével kiemelt derék pedig biztosan megfordítja a fejeket, amint ezt a ruhát viselve belépsz egy terembe.

Virágos női maxiruha

Távolodj el teljesen a fekete ruhatáradtól anélkül, hogy túlságosan elmozdulnál színekben a komfortzónádtól! A Cavaricci plus size, átlapolt, v nyakkivágású, a karján kivágással ellátott, szellős, virágmintás maxiruhája fényesebb és érdekesebb megjelenést kínál, de mégis elég finom azok számára, akik hajlamosabbak a hétköznapok során a monokróm szettek viselésére.

Asszimetrikus miniruha

A Cavaricci trendi, aszimmetrikus kialakítású, rövid ujjú, térdig érő ruhája a kifinomult színének és sziluettjének köszönhetően gond nélkül megállja a helyét majd a reggeli ceremóniától kezdve a fogadáson át a torta felszeleteléséig.

Megfelelő kiegészítők

Érdemes egy kisebb vagy például clutch táskát magaddal vinni, amelyekben elhelyezheted a sminkedet és az egyéb kellékeket, amikre szükséged lehet. Az ékszerek terén pedig válassz inkább visszafogott, klasszikus, minőségi darabokat, hogy újra és újra fel tudd őket venni a különféle alkalmakkor.