Az akolitus hatalmas bukása után nagyjából az összes rajongó valamiféle kisebbfajta csodára vár a Star Wars franchise-zal kapcsolatban, noha egyelőre még nem látszik a fény az alagút végén. A Kóbor alakulat december 4-én startol a Disney+-on, amely lényegében egy ifjúsági sorozat lesz, közben az önálló mozifilmek is készülgetnek – előbbi viszont nem túl bizalomgerjesztő, utóbbiról pedig még szinte semmit sem tudunk. További rossz hír, hogy a 2023 végén debütált Ashoka című széria második évadára is sokat kell várni, a most megjelent információk szerint legkorábban valamikor 2026-ban várhatjuk a közönségkedvenc karakter kalandjainak a folytatását.

A Sabine Wrentet megformáló Natasha Liu Bordizzo szerint a forgatás csak 2025 nyarán indul, szóval ennek fényében a premier egy évvel később lesz majd. Emiatt egyébként a színésznő a következő Dragon Con rendezvényen sem tud majd részt venni – az idei múlt hétvégén zajlott le, ezen még ott volt Bordizzo, és itt jelentette be a második évad munkálatainak ütemtervét.

Amúgy nincs kizárva, hogy az Ahsokában látható karakterek már korábban is visszatérnek, mivel a The Mandalorian & Grogu című mozifilm 2026 májusában kerül a mozikba, és annak története összefügg majd az előbbi sorozat első szezonjának a történetével. Ki tudja, lehet, hogy Thrawn admirális és Ezra mellett maga Ahsoka Tano is beköszön majd az alkotásban.