A Skyforge (nem összekeverendő a Skyrim-beli Skyforge-dzsal) az Allods Team és az Obsidian közös gyermeke, egy sci-fi/fantasy környezetű, free to play MMORPG. A fantasyjelleget főleg a hősök adják, akik fejlődésükkel halhatatlan és hatalmas istenekké válhatnak, míg a sci-fi műfajt a program helyszínét szolgáltató bolygó, Aelion képviseli.

A harcrendszer leginkább a hack and slashre hajaz, főleg látványos kombókkal operál. Emellett nem kell elköteleznünk magunkat egyik kaszt mellett sem, döntésünket egyetlen kattintással megváltoztathatjuk majd a játék alatt. Küldetések terén PvP-re, egyszemélyes és csapatos PvE-re, szabad felfedezésre és szörnyirtásra, valamint az istenek könyörtelen seregei ellen vívott harcokra számíthatunk.

A Skyforge-ba integrált szociális rendszer és információs adatbázis az ígéretek szerint összehozza azt a több millió játékost, akik egyetlen szerveren fognak belekóstolni a program kínálta élményekbe (ambícióban nincs hiány a fejlesztőknél, azt meg kell hagyni). Pontos megjelenési dátum egyelőre még nincs, csak annyi derült ki, hogy valamikor idén adják ki, méghozzá PC-re. Viszont a bétára már lehet jelentkezni a Skyforge hivatalos honlapján.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!