A perifériák gyártásában jeleskedő Razer új termékkel jelentkezett, de ez most nem egy billentyűzet, egér vagy gamepad, hanem egy program, ami a Razer Game Booster nevet kapta. Ennek segítségével maximalizálhatjuk a számítógépünk teljesítményét, egyetlen helyről indíthatjuk valamennyi játékunkat és menedzselhetjük a képeinket -- a legérdekesebb és mindebben az egyedül tényleg hasznos dolog azonban az, hogy a felhőben tarolhatjuk a mentéseinket.

A jelenleg bétaállapotban lévő Save Game Manager kétezer játékot támogat gyárilag, de manuálisan bővíthetjük a listát, hogy mindegyik kedvencünket kezelje. A szoftver a Dropbox profilunkba tölti fel a mentéseinket, illetve a rendszerbeállításainkat, hogy aztán bárhonnan hozzáférhessünk ezekhez -- a csapat azt tervezi, hogy a későbbiekben más tárhelyszolgáltatók rendszerét is kezelni tudják.

A Razer Game Booster ingyenesen tölthető a gyártó oldaláról, de tényleg ki kell hangsúlyozni, hogy bétáról van szó, így ha valaki használja ezt és eltűnik egy-egy fontos mentése, az igazából csak magára vethet.

razer-game-booster.jpg