Megfelelő láthatóság

A mozgásérzékelők és az alkonykapcsolók a valaha volt legpraktikusabb eszközök közé tartoznak. Bár sokak számára energiapazarlásnak, luxusnak tűnhet, de egy mozgásérzékelő nemcsak költséghatékony, hanem környezetbarát is.

Különösen az őszi és a téli hónapokban jelenthet problémát, hogy már délután sötét van, és nehezebb elvégezni a ház körüli teendőket. Legyen szó garázsban való barkácsolásról, kutyasétáltatásról, vagy a hó eltakarításáról, rendkívül bosszantó, ha folyton a kültéri világítás kapcsolóját kell keresgélni.

A mozgásérzékelővel ellátott lámpa és az alkonykapcsoló segítségével akkor és addig áll rendelkezésre a fényforrás, amikor és ameddig szükség van rá. Éppen ezért nem kell a nehéz bevásárlószatyrokat cipelve rögtön a kapcsolóhoz rohanni, hiszen kiszállva az autójából egyből ragyogó fényesség fogadja.

A láthatóság pedig rendkívül fontos minden évszakban, hiszen amellett, hogy a mindennapi teendőket könnyíti meg, biztonságot is nyújt.

motionsensor1024x.jpg

Magas biztonságérzet

A kültéri világítás rendkívül fontos, különösen a családi házak esetében, ahol nem mindig található a közelben telepített, utcai fényforrás. Az éjszaka leple alatt pedig számos baleset és sajnálatos bűncselekmény is történhet.

A megfelelő fényforrás hiányában könnyű eltéveszteni egy-egy lépcsőfokot, és nagyobb az esélye annak is, hogy egy udvarban lévő tárgynak nekimegyünk. Ez árthat egészségünknek, és akár súlyos sérüléseket is szerezhetünk. 

Mindez elkerülhető egy mozgásérzékelő beszerzésével, amely nemcsak az egészségünket, de az ingóságokat is megóvja. Gyakori ugyanis, hogy a nem kivilágított házak könnyebb célponttá válnak a betörők számára, hiszen semmi nem hívja fel a figyelmet rájuk. Egy mozgásérzékelő azonban bárkit megvilágít, aki a ház közelébe megy, legyen szó egy betolakodóról, vagy csupán a szomszéd háziállatáról.

A VasMuszakiBolt.hu mozgásérzékelői és alkonykapcsolói kényelmessé és biztonságossá teszik a kültéri világítást a ház körül is.

Alkonykapcsolók használata

Az alkonykapcsolók úgy működnek, hogy a környezeti világítást veszik alapul. Ha a fényérzékelő a beállított érték alá esik, automatikusan bekapcsol, ha pedig fölé, akkor elalszik. Így remekül alkalmazható bármilyen évszakban, a rendszer magától működik.

Nem kell aggódni attól sem, hogy égve marad a világítás vagy túl sok áramot fogyasztunk. Az alkonykapcsoló amellett, hogy környezettudatos, költséghatékony megoldásként is nagyszerűen helytáll.

Tekintse meg a VasMuszakiBolt.hu széles kínálatát, és szerezzen be praktikus mozgásérzékelőket, alkonykapcsolót, fényforrásokat, egyéb hasznos kiegészítőket! Válassza a minőségi termékeket, és tegye könnyebbé a ház körüli teendőket!