Idén december elsején megújul a PlayIT, sokkal nagyobb helyen, nagyobb kínálattal, több programmal és versennyel várja majd a látogatókat. Ehhez persze kell a ti segítségetek is: véleményetekkel, ötleteitekkel, észrevételeitekkel tehetitek még jobbá, vonzóbbá, színesebbé Közép-Európa legnagyobb gamer-rendezvényét.

Véleményvezér vagy? Blogger vagy videós megmondó? Rajongsz az eSportokért? Keményvonalas gamernek tartod magad? Számodra a játék nem csak kikapcsolódás, hanem valódi szenvedély és életstílus? Szeretnéd, ha végre Magyarországon olyan rendezvény lehetne, ahol a HC-játékosok is jól érzik magukat? Akkor most itt a lehetőség, hogy segíts, hogy változtass!

A PlayIT szervezői egy szakmai platformot hoznak létre, ahol havi rendszerességgel gyűlhet össze az a negyven szerencsés kiválasztott, aki majd tehet valamit a hazai gaming megsegítéséért, első kézből értesülhet a PlayIT-tel kapcsolatos fejleményekről, beleláthat a legnagyobb hazai rendezvény szervezési folyamatába. December 1-ig még elég idő van arra, hogy sok jó ötlet szülessen a rendezvényhez, ezért rajtatok a sor. Regisztráljatok a playit@meex.hu címen, adjátok meg nevetek, nicknevetek, elérhetőségeiteket, és mutassátok be munkásságotokat, vagy írjátok meg, hogy miért lennétek ideális jelöltek a PlayIT hardcore platformjának tagjai közé. Összesen negyven embert választanak ki, a jelentkezések beküldési határideje: július 31.

Az első alkalom augusztus 10-én, szombat délelőtt várható, a részletekről levélben értesítik majd a kiválasztottakat. Most itt a lehetőség, hogy a gaming világ súlyosabb arcai is beszálljanak a ringbe, ne hagyjátok ki az alkalmat. Jelentkezzetek most!

PlayIT 2013