A PC guru Webshopban eddig is igyekeztünk megadni több lehetőséget is a csomagok átvételére, hiszen tudjuk, hogy nem mindenkinek felel meg a Pick Pack Pont, vagy épp a GLS futárszolgálat. Örömmel jelentjük, hogy e héttől kezdve most már egy harmadik lehetőség is elérhető: az új szolgáltatás neve GLS CsomagPont

A CsomagPont lényege, hogy a csomagot a lakóhelyedhez közel, sorban állás nélkül veheted át (akkor, amikor akarod, így nem kell a futárt lesned), ráadásul a GLS Futárszolgálat során használt online csomagkövetés mellett, vagyis valós időben tájékozódhatsz a csomagod helyzetéről. Magyarországon több mint 550 GLS CsomagPont üzemel, ezek többsége 10:00 és 20:00 óra között van nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. 

Miért éri meg a PC Guru Webshopban vásárolni? Mert nálunk előrendelheted a legújabb játékokat, beszerezheted a kiszemelt konzolodat, kibővítheted a Skylanders-gyűjteményedet, vagy épp pótolhatod a kimaradt PC Guru lapszámokat. Itt van néhány ajánlat, de a teljes kínálatért látogass el a webshopunkba!

gls-logo.jpg