A szerverre 5 óra kürül fogunk csatlakozni! Megtalálható lesz a STEAM rendszerben a szerverek között, egészen a lan party végéig (kb. 22.30). CS-vel fogunk kezdeni, de úgy 1,5 - 2 óra után váltani fogunk a helyszínen! Természetesen a szervert nem állítjuk le és a vége felé még vissza fogunk kukkantani rá a helyszínről is, de addig is mehet rajta a küzdelem! (érdemes ABC sorrendbe rendezni a szervereket, így könnyen megtalálhatjátok majd név szerint is a PC GURU szerverét)

  • Szerver név: PC GURU LAN
  • jelszó: pgo
  • IP: 195.228.123.3

Vészesen közeleg a november 23-a, amikor újból meginvitálunk benneteket, hogy egy jót szórakozzunk a népszerűbb multis játékokkal. A helyszín változatlan, de mivel sok vidéki olvasónk jelezte, hogy csupán a távolság jelent akadályt, hogy részt vegyen a lan partyn, így kitaláltunk egy számukra is kedvező lehetőséget: ezúttal interneten is elérhető lesz a Counter Strike: Source csatározások helyszíne! Tehát csak egy STEAM account szükséges, és máris jelen lehettek az éteren keresztül, ám egyelőre csak a CS: Source-ban. Erről nemsokára részletesen is informálunk titeket! Természetesen nemcsak az említett játékkal fogunk játszani, így a jelenlévőkkel együtt találjuk ki, hogy mi legyen a következő szám. Mint azt már tudhatjátok, rengeteg játék közül lehet mazsolázni, így nem lesz probléma a változatossággal! Immár mindenki számára elérhetővé tettük a legutóbbi partyn készült képeket, így reméljük kedvet kaptatok a csütörtökhöz! Ezúttal is több szerkesztőnk ellátogat: Sasa, Grath, NightBagoly, Priest, RBaly és Darths is minden bizonnyal jelen lesz, illetve jatfield  majd online csatlakozik Nyíregyházáról, de mint mindig, a névsor most is változhat! Természetesen ezúttal is hozzátok magatokkal a legutóbbi két PC GURU valamelyikét, hisz csupán ennyi kell, hogy beléphessetek! Még jelentkezünk infóval, addig is a Guru legyen veletek!


Helyszín: T-Online PG Cyber Café (1024 Budapest, Lövőház utca 2-6. MAMMUT I Bevásárló Központ 3. emelete, a mozi mellett)
Időpont: November 23., csütörtök, 17 órától zárásig (kb. 22:30).

Tervezett játékok: NFS CARBON (új), CS:Source, HALO 2, Battlefield, FIFA 07 illetve minden olyan játék szóba jöhet, amely megtalálható a pgcc.hu játéklistáján.