Április 18-án (azaz szombaton) 10 órakor nyit az 5. Magyar Képregényfesztivál az Erzsébet téren található Gödör Klubban, rengeteg friss megjelenéssel, dedikálásokkal és különböző programokkal. A fesztivál pontos programja és az újonnan megjelenő képregények listája megtalálható ezen az oldalon. Amire hatványozottan fel szeretnénk hívni a figyelmeteket, az a PC Guru játékbemutatója, aminek keretében Bate, Miguel és Darths fog bemutatni olyan címeket, amelyek valamilyen módon a képregényekhez köthetőek. A fél órás etapokban kivetítőn figyelhetitek majd meg a játékokat, szöveges kommentár kíséretében. A nap folyamán kétszer, 10:15-kor és 16:00-kor lesz lehetőségetek megtekinteni ezeket az előadásokat.

Az előzetes tervek szerint bemutatásra fog kerülni a Watchmen: The End is Nigh, a Mortal Kombat vs. DC Universe, a Spider-Man: Web of Shadows és a Resident Evil 5. Ezen felül a rendezvény teljes ideje alatt Microsoft Xbox 360 konzolokon lehet majd játszani, méghozzá olyan játékokkal, mint a már említett MK vs. DCU, a Spider-Man: WoS, a RE5, a Monsters vs. Aliens, a Street Fighter 4 és a Lego Batman.

Szeretettel várnak mindenkit a rendezők, és ne feledjétek, hogy a 2009/5-ös magazin tulajdonosa számára ingyenes belépést és egy tombolát biztosít, amelyen értékes nyeremények, köztük játékszoftverek is várnak a szerencsésekre!