Wrong Elevator címmel érkezik az a belsőnézetes horrorjáték, amiben nem lesznek automatikus mentési pontok. Ha mindez nem lenne elég, roguelike elemeket és puzzle feladatokat is kapunk, mert a para lények kikerülése önmagában nem elég... A hivatalos leírás szerint a lényeg a felfedezés, a gyűjtögetés, a rejtőzködés, a meghalás, az alkalmazkodás, és mindezek megismétlése. Remekül hangzik, nem igaz? Íme az előzetes:

A sztori a "Komplexum" nevű anomáliában játszódik, ahol minden egyes ajtót, minden egyes részletet és tárgyat érdemes szemügyre vennünk, mert ezek jelenthetik a továbbjutás kulcsát. Amire szükségünk is lesz, mert több entitás is vadászni fog ránk - de nem az összes, ugyanis lesznek olyanok, melyekkel össze is barátkozhatunk. Ezt a szándékukat viszont nem tudjuk majd előre eldönteni, úgyhogy érdemes lesz mindegyikkel megpróbálni interaktálni, és bízni benne, hogy szimpatikusnak ítéltetünk...

A Wrong Elevator pontos megjelenési dátuma még nem ismert, egyelőre csak annyit tudunk, hogy hamarosan érkezik. Nektek hogy tetszik a koncepció?