• Források szerint Aaron Taylor-Johnson lehet a következő James Bond
  • A producerekkel történt találkozója állítólag jól sikerült
  • A következő Bond film forgatása legkorábban két év múlva kezdődhet

Barbara Broccoli gondosan terelgeti a James Bond széria útját. A producer elmondása szerint egyelőre nem keresik a Nincs idő meghalnival búcsúzó Daniel Craig utódját, hiszen előbb a következő filmek koncepcióját kell kidolgozniuk. A sajtóban és a rajongók között ettől függetlenül megindult a találgatás, hogy ki lehet majd az új 007-es ügynök. Azt leszögezte a produkció, hogy az Ian Fleming lefektette alapokhoz hűen brit férfire esik majd a választásuk, aki lehet színesbőrű is, és legalább tíz évre hajlandó elkötelezni magát a szerep mellett.

Az utóbbi hónapokban felröppent például két Pókember-sztár, Tom Holland és Andrew Garfield, az énekes-színész Harry Styles, a Birmingham bandájából ismert Cillian Murphy, Batman megformálója, Robert Pattinson, sőt Tom Hardy és Henry Cavill neve is. Utóbbi a találgatásoknak elejét véve árulta el, hogy a kétezres évek közepén csak egy hajszálon múlt a szerződtetése, ami feltételezi, hogy aligha keresik meg őt újra a szereppel.

tob-comp-bond-mock-up.jpg
(A The Sun grafikája Johnson Bondjáról)

Friss értesülések alapján azonban Aaron Taylor-Johnson lehet a befutó, aki a források szerint már találkozott is Broccoliékkal, sőt a felek kölcsönösen jó benyomást tettek egymásra. A Tenet, A gyilkos járat és a Ha/Ver színésze kézenfekvő megoldásnak tűnik, hiszen elmúlt harminc éves, valamint akció- és kémthrillerekben járatosnak számít. Akár őt választják végül, akár nem, a hivatalos bejelentésre valószínűleg sokat kell várni, a következő James Bond film forgatása ugyanis legkorábban két év múlva kezdődhet.