• Christopher McQuarrie rendező szerint nem biztos, hogy Cruise távozik a 8. rész után
  • Szerinte vigyázni kell a produkcióhoz közel álló személytől származó pletykákkal
  • A rendező szerint ilyenkor az illető valamilyen okból terelni próbál

Tom Cruise karrierje új lendületet nyert a Top Gun busás bevételt termelő második része által – Tarantino például klasszikus moziélménynek nevezte a harminchat év után folytatódó filmet. Nem volna meglepő, ha tapsvihar közepette kerülne vászonra a Mission: Impossible egybefüggő hetedik és nyolcadik része is. Cruise azonban hollywoodi pletykák szerint a két epizódra bontott Leszámolást (Dead Reckoning) követően távozni készül mozis kémsorozata éléről. Igaz, Christopher McQuarrie cáfolni látszik a nem hivatalos értesüléseket.

A forgatókönyvíró-rendező egy podcastban figyelmeztetett arra, hogy ha valamilyen hír forrásaként a produkcióhoz közel álló személyt jelölnek meg, akkor érdemes gyanakodni, mivel az illető feltehetően hátsó okokból terelni próbál. „A legjobb legyinteni az ilyenekre és kinevetni az egészet, mert 17 perccel később másik hamis információ kezd el keringeni” – foglalta össze a hazai forgalmazó a direktor mondanivalóját.

tom-cruise-christopher-mcquarrie-936x527.jpg
(A kép forrása: The Wrap)

A filmkészítő ugyanakkor maga sem tudja megmondani, hogy alakul a franchise jövője. Nyilatkozatából persze arra következtethetünk, hogy szívesen készítene még néhány epizódot Ethan Hunt kalandjairól. Christopher McQuarrie 2011 óta dolgozik a kilencvenes években indult szérián. Ti szívesen néznétek még a hatvan fölött is életveszélyes mutatványokra vetemedő színészt a mozivásznon? Írjátok meg kommentben!

mv5bnmm3ztvmogytzddlms00ndlilwfmn2qtodjjnthhzjc4ognlxkeyxkfqcgdeqxvymtg2ota4oqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Mission: Impossible Leszámolás 1-2. rész

A Christopher McQuarrie (rendező: Jack Reacher, forgatókönyv: Közönséges bűnözők) gondozásában készült filmek történetéről nem sokat árul el az első rész alább látható előzetese. Hősünk feltehetően egyedül marad igazságával a sok szálon és több helyszínen futó cselekmény során.

Tom Cruise mellett Pom Klementieff (Bosszúállók: Végtelen háború), Vanessa Kirby (Pieces of a Woman), Hayley Atwell (A Hangya), Rebecca Ferguson (Álom doktor), Angela Bassett (Fekete párduc) és Simon Pegg (Haláli hullák hajnala) is feltűnik a két rész során. A tervek szerint 2023. július 13-án debütál az első, majd 2024-ben érkezik a második felvonás.