A Netflix-féle BioShock-filmről szépen lassan érkezett egy-két infó a 2022-es bejelentés óta:

Most viszont aggasztó hírek érkeztek, mely arra vezethető vissza, hogy Scott Stubert, a Netflix filmekkel foglalkozó részlegének vezetőjét Dan Lin váltotta, aki sokkal szerényebb megközelítést képvisel - már ami a költségvetést illeti.

A film producere, Roy Lee a jelenleg is zajló San Diego Comic-Conon mesélt arról, hogy kevesebb pénzből kell gazdálkodniuk, így "sokkal személyesebb" lesz a hangvétel.

"Az új rezsim csökkentette a büdzsét. Szóval sokkal kisebb verziót csinálunk... Sokkal személyesebb nézőpontú lesz, szemben egy grandiózusabb, nagyobb projekttel."

Ha mindez nem lenne elég, aggódva figyeljük Lawrence naptárját is, aki nemcsak a Stephen King-féle The Long Walk-ot forgatja épp, hanem a következő Hunger Games-t is jegyzi majd, az I Am Legend és Constantine folytatásokról nem is beszélve. Nem lepődnénk meg, ha a Netflix egyszer csak bejelentené, hogy új rendezőt találtak a projekt élére.

A The Last of Us és Fallout sorozatok minőségét és sikerét látva én sokkal jobban örülnék egy BioShock sorozatnak, de a kevesebb büdzsé ezt az álmomat is szertefoszlatta. Ti mit gondoltok a témáról?