Az E3-on bejelentett Natalt nagyon sokan várják, habár több cég még nem tudja, melyik játékstílusban lehetne hasznosítani a mozgásérzékelős ketyerét. Az Epic például úgy látja, hogy a TPS-ekhez nem jó, a Codemasters pedig a versenyjátékok irányítására nem tudná elképzelni a perifériát, ám ezen negatív vélemények ellenére is van potenciál a cuccban, ráadásul a pletykák szerint roppant kedvező áron szerezhetjük majd be, ami minden bizonnyal elősegíti majd a terjedését.

A Microsoft céges gyűléséről kiszivárgott információk szerint a Natal jövő év novemberében fog megérkezni és kevesebb mint 50 fontért (15.000 Ft) már meg is vásárolhatjuk, ráadásul úgy néz ki, hogy az induláskor nem kevesebb mint 14 játékkal lehet majd kihasználni a teljes testre kiterjedő mozgásérzékelő képességeit, azt azonban ne felejtsük el, hogy mindez jelen pillatanban csupán pletyka, de annak viszont meggyőző.



]{iegészítés: A projektet olyan cégek támogatják, mint a Lionhead, a Rare, az Activision, a Bethesda, a Capcom, a Disney, az EA, a Konami, az MTV, a Namco Bandai, a Sega, a Square Enix, a THQ és a Ubisoft. És bár elképzelhető, hogy az észak-amerikai és európai megjelenés között lesz különbség, a bejelentés a Microsoft Egyesült Királyságbeli fejlesztők számára tartott, zárt ajtós demonstrációján hangzott el, azaz feltehetően a vén kontinensre vonatkozik -- ne feledjük, hogy Peter Molyneux a cég európai főnöke!