• A PC Guru Show október 7-8 közt kerül megrendezésre
  • Sony exkluzívokat is kipróbálhattok, idehaza nálunk először
  • A Hearthstone és a League of Legends döntő is most kerül megrendezésre
  • Lesznek akciós magazinok, retro- és asztali játékok és minden mennyiségben!

Akciós újságokkal, exkluzív játékokkal, versenyekkel, az elmaradhatatlan cosplayerekkel, na és persze nagy-nagy szeretettel várunk mindenkit az őszi PC Guru Show-ra, ahol idehaza nálkunk először láthatjátok mozgásban és tehetitek rá a mancsotokat jónéhány Playstation exkluzív játékra. Többek között a PSVR-ra készült Farpoint, a Gran Turismo: Sport;  PS4-en és PS4 Prón pedig az Uncharted: The Lost Legacy és a Detroit: Become Human vár titeket.

A helyszínen minden féle és fajta játékos megtalálhatja számítását: az Esport szerelmeseit FIFA 16 és FIFA 18 bajnokság ajándékokkal és nyereményjátékkal megspékelve várja, valamint szombaton a League of Lgends és vasárnap a Hearthstone döntője sem maradhat el. Ha esetleg jobban érdekelnek a retro játékgépek, akkor az Insert Coin egyesület standját keressétek, ha pedig a Warhammer és az asztali játékokra vetnétek egy pillantást, akkor a Hammertime Café pultja felé vegyétek az irányt.

Emellett most indult Esport magazinunkat a helyszínen 890 Ft helyett 500 Ft-ért, régebbi számainkat hármas csomagban 1000 Ft-ért, dobozos játékkal megjelent számainkat szintén 1000 Ft-ért vághatjátok zsebre.