A következő cikkben néhány konkrét üzleti tippet hoztunk neked, amelyek segíthetnek “siker módba” kapcsolni. 

A stúdió, amelyet kedvelnek az ügyfelek

Nehéz megmondani, hogy mi alapján választanak a vendégek sok-sok ajánlat közül, mivel ez nagyon változó. Vannak, akik a lakóhelyük közelében keresik a lehetőségeket, míg mások inkább ott, ahol szélesebb a kínálat. Annyit biztos, hogy a Hollandimpex KFT speciális szoláriumgép kínálata segíthet neked lenyűgözni őket. 

Nyilvánvaló, hogy az ügyfél szeretné kipróbálni a legújabb technológiákat, csöveket és gépeket. Ezek nemcsak kíméletesebbek a bőrhöz, de rövidebb idő alatt sokkal látványosabban barnulhatnak a látogatók. Mindezzel a legtöbb vendég tisztában is van, és tudatosan keresik a modern megoldásokat.

https-wwwhollandimpexhu-2023-julius-cikk2.jpeg

Nem szabad megfeledkezni a kiegészítők biztosításáról sem. Szívesebben járnak vissza hozzánk az ügyfelek, ha tudják, hogy mi biztosítjuk számukra a védőszemüveget, a szoláriumkrémeket vagy a fertőtlenítő eszközöket. 

Higiénikus környezet megteremtése

Mindenki, aki igényes magára és a környezetére, olyan szolgáltatást keres, ahol jól érzi magát, s olyan helyszínt, amely szemmel láthatóan tiszta. Az ember azt gondolná, hogy ez a minimum, mivel enélkül nem lehet vállalkozni. Ám meglepő, mennyi koszos, lepukkant hely van, ahol még leülni sem szeretnénk. 

Az emberek bizalmatlanok, féltik az egészségüket, szóval ha valamit kezdeni szeretnénk ezen a piacon, akkor először a tisztaságra kell fókuszálni. Enélkül nem is érdemes elkezdeni semmit. 

Amikor minden ragyog és a vendégeknek egy szavuk nem lehet, akkor biztosra vehetjük, hogy visszatérnek hozzánk. 

A szakképzett személyzet szerepe

Számos olyan stúdió létezik, ahol a személyzetnek fogalma sincs a témáról. Az ma már nem elég, ha néhány mondatot betanul valaki a szoláriumozásról, ez így nagyon kevés! 

A vevőnek szüksége van a komolyabb tájékoztatásra. Bármilyen kérdést tesz fel az alkalmazottnak az ügyfél a gépekkel, a csövekkel, a kiegészítőkkel kapcsolatban, tudnia kell válaszolni arra.

Egy igényes helyen személyre szabott tanácsokkal látják el a vendéget, hogy a bőrtípusának megfelelő ütemben haladjon a barnulás. Amennyiben az ügyfél észreveszi, hogy a munkavállaló is bizonytalan, nem biztos, hogy szívesen rábízza magát. 

Látod, mennyi minden kell ahhoz, hogy sikeres legyél ezen a területen? Hidd el, ha odafigyelsz a fentebb felsorolt szempontokra, akkor biztosan sok-sok új, hűséges emberrel gazdagodhat a vendégköröd.