Önmagában még azt sem egyszerű mindig eldönteni, hogy mi az, ami valóban hasznos számunkra, s mi az, ami teljesen felesleges.

Ha te is úgy érzed, hogy elbizonytalanodtál abban, hogy milyen takarítóeszközre lenne szükséged, akkor érdemes elolvasnod ezt a cikket. Így eldöntheted, hogy a vezeték nélküli porszívót neked találták-e ki vagy csak orrát lógató porfogóként szomorkodna a sarokban, mint a ruhatárolóként használt lépcsőzőgéped.

Gyors és könnyű munkavégzés

A gyors és könnyű munkavégzés az egyik legfőbb erénye a Roidmi.hu vezeték nélküli porszívóinak. Ezek a készülékek kiemelkedő szívóerővel rendelkeznek, ami lehetővé teszi azt, hogy ne csupán a lakásban jelenlévő porral, hanem a háztartásban gyakorta előforduló kosszal is eredményesen elbánjanak. 

roidmi.jpg

Nem okoz gondot a kiszóródott alom, a lehullott morzsa vagy a gyermekünk cipőjéből kiömlő fél játszótérnyi homokozó sem. Ha állatunk van, és az a szőrösebbik fajtából való, bizony akkor is áldani fogjuk az eszünket, hogy beruháztunk az első vezeték nélküli porszívónkba.

A kiemelkedő teljesítmény mellett ezek a gépek nagyon könnyűek is. Kecses alakjuknak hála, valamint egészen kicsi, körülbelül 2 és fél kilogrammos súlyuknak köszönhetően valóságos gyerekjáték a munka vele. 

Mivel még annak a terhétől is elbúcsúzhatunk, hogy bajlódjunk a vezetékkel, keressük a konnektorokat, ide dugjuk be, onnan húzzuk ki, ezért még egyszerűbben végezhetünk az adott feladattal vagy akár a teljes lakás kitakarításával.

Dizájnos megjelenés

Bár a külső általában nem a legfőbb szempont egy takarítókészülék esetében, ebben az esetben ezzel a kérdéssel is érdemes foglalkozni. Mivel a mágneses dokkolónak köszönhetően a vezeték nélküli porszívók mindig szem előtt vannak, pontosan ezért tudnak minden pillanatban a rendelkezésünkre és bevetésre készen állni, ezért hozzájárulnak a lakás összképéhez is. 

Szerencsére a Roidmi.hu készülékei esetében nem kell ezen aggodalmaskodnunk, hiszen modelljeik számos különböző dizájndíjat bezsebeltek már.

A felmosási funkció is hasznos lehet

Nem minden rúdporszívó, de igen sok közülük abból a szempontból is alkalmas a sokrétű felhasználásra, hogy rendelkezik a felmosás képességével.

Ez azt jelenti, hogy még nagyobb tisztaságot érhetünk el vele, s elfelejthetjük a korábbi izzasztó felmosásokat. Gyakorlatilag a vezeték nélküli porszívók után szinte csak sétálnunk kell, miközben azok mozgó részei segítségével hatékonyan elvégzik helyettünk a munkát, és nedvesen is fényesre sikálják a padlót. 

Ha neked is érdekesek ezek a funkciók, s szeretnél egy remek eszközt vásárolni, ami segít a takarításban, akkor a vezeték nélküli porszívó igazán jó választás lehet.