Napjainkban újra reneszánszát éli a karóra hordása, az egyre népszerűbb okosórák által, hiszen egy Apple Watch nemcsak a hétköznapokban viselhető, hanem egy jó óraszíjjal exkluzív alkalmakra is megfelel.

Milyen a jó óraszíj?

Felhasználóként azt várjuk az óraszíjtól, hogy passzoljon a stílusunkhoz, ugyanakkor kényelmes is legyen. Fel lehessen venni a mindennapi tevékenységekhez és egy különleges alkalomhoz is. Strapabíró legyen, ne szakadjon, ne kopjon el. Az izzadságtól és az esetleges surlódástól ne fakuljon ki, ne repedezzen meg. Hogy ennek a sok elvárásnak mind megfeleljen a szíj, elsősorban az anyagát kell megvizsgálnunk. 

hellocase.png

Melyik anyagot válaszd?

Éppúgy, mint a hagyományos karórákhoz, az Apple Watch kiegészítőjeként is sokféle anyagból gyártanak szíjat. Legnépszerűbbek a szilikon, illetve a fém óraszíjak, de lehet kapni bőrből, szövetből, sőt még fából is kiegészítőt. A szilikon óraszíjak masszívak, és könnyed viseletet biztosítanak, de kevésbé elegánsak. A szövet szíj kevésbé strapabíró. A bőrből készült verzió organikus megjelenést kölcsönöz az órának, de nehezebb a tisztítása. A szantálfából vagy zebrafából készült szíj rusztikus megjelenést biztosít, de sportoláshoz nehezen elképzelhető. 

Természetesen az előző bekezdésben felsorolt minden elvárásnak egyik anyag sem felel meg maradéktalanul, viszont leginkább a fémből készült óraszíjak közelítenek hozzá. 

A milánói acél óraszíj előnyei

Mindegy, hogy az Apple Watch melyik típusával rendelkezel, a nemesacélból készült Apple Watch óraszíjak kompatibilisek a márka összes szériájával. A HelloCase által forgalmazott acél óraszíjak mágneses kapcsolással rögzíthetők, így könnyen beállíthatod a számodra kényelmes méretet. Kellemes viseletet biztosítanak, ugyanis tökéletesen rásimulnak a csuklóra.

Az elegáns kinézetű, rozsdamentes acél óraszíjat könnyen tisztíthatod, hiszen jól bírja a nedvességet, és kifejezetten nagy kopásállósággal rendelkezik. Így a munkában, az iskolában, sportolás során egyaránt megfelelhet. Az Apple Watch termékeket forgalmazó HelloCase webáruházban kb. 40-50 különböző típusú és színű óraszíj közül választhatsz. Náluk a milánói acél óraszíjból is különböző színárnyalatú, stílusú termékekből keresheted meg azt, amelyik leginkább passzol az órádhoz.

Ez a kiegészítő kiváló ajándék is lehet egy barátunknak vagy családtagunknak, hiszen a sportoláshoz vagy valamilyen ünnepi alkalomhoz akár más-más óraszíjjal teheti majd különlegessé a megjelenését. 

A HelloCase weboldalát nemcsak akkor érdemes felkeresni, ha Apple Watch óraszíjat szeretnél, hanem akkor is, ha üvegfóliára vagy kijelzővédőre van szükséged. A cég ezeken kívül iPhone üvegfóliák és telefontokok széleskörű kínálatával várja a vásárlókat.