A Game Nation hivatalos weblapja még csak nemrég került fel, máris izgatja a világ játékosait. Az ötlet egy olyan vidámparkot takar, mely kizárólag a játékokra összpontosítana.

"Azzá válhatsz, akivé csak akarsz, és kiélheted a teremtett karakteredet. Ez azonban nem csak egy játék. Ez valóság." -- hirdetik a szervezők.

A belépéskor a játékosok karaktert generálnak maguknak, amit fejleszteniük kell különböző feladatok segítségével. Van itt minden az achivementektől kezdve a mellékküldetésekig, a cél pedig a felépített világ titkainak kifürkészése, hogy -- akárcsak egy játékban -- kipipálhassuk a végső kihívást is. Az egész egy nagy MMORPG-nek tűnik, valódi emberekkel.

A Game Nation egy magát csak Ruke-nak nevező illető fejéből pattant ki, aki saját bevallása szerint gyermekkora óta rajong a videojátékokért.

"Valahányszor befejezek egy játékot, azt kívánom, hogy a világ, melyben jártam, valósággá váljon. Elképesztő, hogy az emberek mindennel találkozni fognak a Game Nationben, amit a játékokban keresnek." -- mondja.

Hogy egy leégett Londonban vagy egy pokol uralta Marsban mi lenne a jó, azt Ruke nem fejti ki. Azt viszont tudjuk, hogy a parknak 12 hónap kell, hogy helyszínt találjon.