Megjelent az új PC  GURU - előfizetői kóddal!És ami az előfizetéssel rendelkező online olvasóknak a legnagyszerűbb hír, hogy most már megtalálhatjátok az újságban az előfizetői kódot is, amit itt online tudtok majd kihasználni! Tehát az előfizetői kódot a magazinban lévő DVD korongon olvashatjátok el, egy 12 jegyű számsorról van szó, kötőjellel elválasztva, tehát aki nem látja, annak csak egy magyarázata lehet: nem előfizető, mert azoknak csak egy üres fehér csík látható a korongon! Ha valaki nem értené pontosan, kattintson a képre! Ezentúl minden hónapban a korongon lévő kódot aktiválnod kell az oldalon, méghozzá a Profilodon belül az ELŐFIZETÉS fülre kattintva! Ez a kód 1 hónapig él, és amikor megérkezik az új magazin, akkor megint aktiválnod kell magad az új kóddal, ezzel meghosszabítva a jogosultságodat!

Az előfizetők kiváltságai:
  • A magazin tesztjeit egy héttel hamarabb olvashatják, mint az előfizetéssel nem rendelkező olvasóink, hisz jelenleg csak egy új szám megjelenésétől olvashatóak az előző szám tesztjei.
  • Az Online teszteket ezentúl csak előfizetőink olvashatják el azonnal, a többieknek várniuk kell egy hónapot!
  • Egyedi letöltéseket érhetnek majd el, amit mások egyáltalán nem, vagy csak később!
  • Jövő évtől készülnek a magazinba Videó Tesztek, amit Online, csak előfizetéssel rendelkező olvasóink érhetnek el!
  • Nemsokára indul az oldalon PC GURU Blog, amit a szerkesztőkön kívül csak előfizetőink vehetnek majd igénybe!
  • Később külön, csak előfizetőinknek is rendezünk majd Lan Partykat.
  • Ezenkívül folymatosan jönnek a szerkesztőségből a jobbnál jobb ötletek, hogy mivel tudjuk még tágítani előfizetőink "jó dolgát", de ez egyelőre maradjon még titok...
Tehát jelenleg a Guru 12. számának a tesztjeit előfizetőink november 15-től már elérhetik, míg a többieknek várniuk kell a következő Guru megjelenéséig, azaz november 24-ig. Továbbá a holnapi nap folyamán több új Online teszt is kikerül majd, amit már csak előfizetőink olvashatnak, de addig is megtalálhatjátok a hír alján az eddig elkészült 6 Online Exkluzív tesztet, amik még mindenki számára elérhetőek! Továbbá már töltheti is minden előfizetőnk a legutóbbi Guru Lan Partyn készült képeket! Még előfordulhatnak kellemetlenségek az előfizetői rendszerrel kapcsolatban, így ha netán probléma lenne javítjuk azonnal, így türelmeteket kérjük! A későbbiekben, minden letiltott anyagnál ki lesz írva, hogy pontosan hány nap múlva érhetik el az előfizetőink, illetve mikortól lesz elérhető mindenki számára!

Ebben a hónapban futott egy "Tesztelj Velünk!" pályázat, melyekből már fel is került az oldalra pár darab! Nem kell elkeseredni, még koránt sem lett az összes elbírálva, tehát ez a mennyiség rohamosan fog növekedni, és nemsokára eredményhirdetés is lesz, de mostantól a beérkezett teszteket már csak a következő hónapi eredményhirdetésbe tudjuk belevenni! De érdemes megvárni az eredményhirdetést, hogy megtudjátok miről ne írjatok már, illetve bővebb felvilágosítást kaptok majd.