Sziasztok!

Sokáig vártunk rá, már-már úgy tűnt, hogy nem érkezik meg időben, de végül az utolsó pillanatban beesett a szerkesztőségünkbe a Command and Conquer 3 tesztverziója. Mivel az év egyik legjobban várt stratégiai játékáról van szó, úgy gondoltuk, kiemelten foglalkozunk vele: A játékkal és a C&C univerzummal foglalkozó kiskönyvet, valamint az extra DVD-t fogadjátok szeretettel!

Ha már az év játékainál tartunk, mindenképpen meg kell említenem következő havi címlapsztorinkat, a Crysist, amit volt szerencsénk kipróbálni a Crytek frankfurti főhadiszállásán. A stúdiólátogatás részleteit a következő számunkban olvashatjátok.

Sokan kérdeztétek, hogy melyik hónapban kezdjük el felpakolni a beharangozott Activision-játékokat a Guru DVD-mellékletére. Örömmel jelenthetem, hogy következő számunkban már el is kezdjük, elsőként a GUN-nal (tudjátok, a GTA játékmenettel felruházott spagettiwestern), a többi maradjon meglepetés...

Ugyan a szám hivatalos megjelenése március 16., de előfordulhat, hogy az ünnepek miatt nem jutott el minden újságárushoz vagy postaládába a magazin. Senki ne essen pánikba, mert remélhetőleg hétfőn már mindenki hozzájut a laphoz!

A Guru legyen veletek!

A következő szám április 13-án jelenik meg!