A képregények lapjain jónéhányszor összeeresztették már a két rivális képregénykiadó, a Marvel Comics és a DC Comics szuperhőseit, ezért nem ördögtől való gondolat, hogy egyszer nagyvásznon is láthatjuk a két univerzum karaktereinek találkozását. És Kevin Feige producer szerint a távoli jövőben ez egyáltalán nincs kizárva.

4ae00c037013c223-600x338.jpg

Alkalmanként én is gondolkodok ezen, ahogy azt a többi rajongó tenné. Nem tudom, mégis mikor hozhatnánk ezt össze, illetve hogy egyáltalán megtörténhetne-e. De szerintem túl régóta beszélünk már erről ahhoz, hogy egyszerűen csak azt mondjam: ’Soha! Ezt soha nem tudjuk megvalósítani!’ Vagyis soha nem mondjuk, hogy soha, de nem, egyelőre nincsenek erre vonatkozó tervek” – nyilatkozta a stúdiófejes a Collidernek.

Ugye a DC Studios élén most James Gunn áll, aki korábban A galaxis őrzői-trilógiát hozta össze a Marvelnek, és jelenleg a rebootolt DC-univerzum felépítésével van elfoglalva. Épp ezért, Gunn és Feige jó kapcsolatot ápolnak egymással, a rendező Superman-filmjének alakulását pedig a producer is figyelemmel kíséri. „Gunn most azzal van elfoglalva. Mi meg ezzel” – mondta Feige, egyúttal utalt is rá, hogy ha tényleg lesz egy Marvel-DC crossover, az nem mostanában fog megvalósulni.