A Szerencsejáték Zrt. az augusztusi tesztüzem után a mai nap élesítette az esport fogadásokat biztosító rendszert. Ezzel „a Tippmix földi és a Tippmixpro online fogadási rendszerében a legnépszerűbb 11 hagyományos e-sportjáték 81 piaccal, illetve a szimulátor típusú bajnokságok esetében további három sportág számos piaccal vált fogadhatóvá” – áll a Szerencsejáték Zrt. hivatalos közleményében.

A kínálatban fellelhető a MOBA műfajból a League of Legends, a Dota 2, az Arena of Valor és a King of Glory. Az FPS-ek közül a Counter Strike: Global Offensive, a Rainbow Six: Siege, Call of Duty és az Overwatch, míg az RTS-ek közül a Startcraft 2 lett beválogatva. A kártyajátékokat a Hearthstone, míg a sportjátékokat a FIFA20, az NBA2K és az NHL2K képviseli. Továbbá kategórián kívül még a kínálat részét képezi a Rocket League.

„Az e-sport fogadási kínálat bevezetése egy fontos mérföldkő a Szerencsejáték Zrt. hosszú távú üzleti stratégiájában. Folyamatosan vizsgáljuk a legújabb trendeknek megfelelő termékek fejlesztését fogadási kínálatunk szélesítésére a játékélmény növelése érdekében. Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy a nemzeti lottótársaság működésének alapját a felelős játékszervezés képezi, amely túlmutat a törvény által előírt kötelezettségen, cégünk működésének iránytűje. Az új termék bevezetésnél is nagy hangsúlyt fektettünk felelős játékszervezési eszközrendszerünkre, reklámetikai kódexünkre” – mondta dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója.

esport-fogadas.jpg

Szóval, a mai naptól kezdve már nem csak drukkolhatunk kedvenceinknek, de akár fogadhatunk is a győzelmükre.