• Tegnap jelent meg az Armored Core 6: Fires of Rubicon
  • De már meg is érkezett az egyik első mod
  • Ami értelemszerűen nem a játékon kívánt javítani
  • Ehelyett a GTA: San Andreas főhősét varázsolta a programba

Rengeteget köszönhetünk moddereknek, hiszen sokszor a közösség kitartó munkája által fejeződik be egy-egy projekt (elég csak a Gothic 3-ra vagy a Vampire: The Masquerade – Bloodlines-ra gondolni), de a Bethesda játékai is miattuk maradnak olyan sokáig a köztudatban. Na és persze ott a másik eset, amikor mókás, sokszor elborult dolgokkal egészítik ki az adott produktumot – ha most rögtön Thomas, a gőzmozdony jutott az eszetekbe, az nem a véletlen műve. Természetesen a tegnap megjelent Armored Core 6: Fires of Rubicon első modja sem a FromSoftware munkáján hivatott csiszolni, egy vendégszereplőt invitált ugyanis a játék gépektől hemzsegő világába, méghozzá a legendás CJ személyében.

Bizony, jól olvastátok, a lelkes alkotó (pontosabban alkotók, mert Dropoff mellett a TKGP nevezetű modder is közreműködött) a Grand Theft Auto: San Andreas ikonikus főhősét léptette a mechák helyére, így hamarosan akár már vele is apríthatjuk a robotokat – igen, jövő időben, mert egyelőre sajnos nem tudjuk letölteni a csomagot, így marad a fent látható "kedvcsináló". Ami egyébként remekül szemlélteti, hogy milyen horrorisztikus lett a végeredmény, hiszen a mecha egyes elemei egyáltalán nem illeszkednek CJ habtestére, így aztán felettébb szürreális az összkép. Persze közel sem annyira, mint a négy lábon járó gengszter a Stray-ből.

Új játékkal jelentkeznek a Dark Souls-játékok fejlesztői, ám ezúttal nem egy soulslike-ról van szó! Ha érdekel az Armored Core 6, a Konzolvilág kínálatában megtalálod.